En tuff dag!

Började dagen med begravning för en fin människa! Vila i frid ♥ Kom hem och hittade en av Melissas kycklingar död! Vilken sorg, hon var så oerhört ledsen. Kunde jag ta hennes smärta så skulle jag lätt göra det! Men vi fick ordna en fin begravning till! ♥ Sen blev det middag ute, för att få annat att tänka på innan det var dags för våran finaste lillsnorpas 5-årskalas!!! Älskade unge!! Så det blev en mysig kväll! Mycket härligt folk o många goda skratt, det behövdes. Fick med oss ett xtra barn hem ♥ Tog en sväng tillbaka till gravplatsen med blommor o ljus. Så vackert! Johan är en av dom underbaraste människor jag känner! Tack för allt du ger mig o allt du gör för mig! ♥ Sitter nu på altanen med alla nya lycktor tända och en filt om mig. Känns att hösten är på väg! Funderar över hur många fina vänner vi har i vårt liv!!! Vi behöver aldrig önska oss något mer!!!! Sorg/ lycka har verkligen gått hand i hand idag! Njut varje minut!!! ♥ Imorgon kommer vi träffa nästan alla våra vänner på en o samma gång!!! Kräftskiva....tjihoo :-) Jag njuter!!!

Puss på er! ♥

Verkligheten.....

Nu har verkligheten smygit sig på igen.... Himlen har fått ytterligare en fin ängel i sin samling! ♥
Tomt, känns det! Kommer sakna honom mycket!
Tog mig ner till kyrkan ikväll och tände ett ljus för min vän!
Semestern är slut, börjat jobba igen, snart börjar skolan oxå. Tillbaks till vardagen men.... närmare Teneriffa då! Längtar så sjukt mycket nu!
Vi har haft fantastiskt sköna veckor med massa skoj! Och dessutom massa skoj kvar, kräftskivor i mängder, 4 eller 5 på raken nu ;-) Nya spännande uppdrag på g!
Och förhoppningsvis en riktigt varm o skön höst framför oss! Ta hand om er och gör någon glad, man vet aldrig när det är för sent!!! ♥

Så nöjd!

Så stolt! Det blev precis som jag ville =) Och det blev invigningskaffe med alla våra härliga grannar igår. En som saknades. Denna lilla by sjuder av glädje och igår massor av glädje. Gillar det skarpt! Kunde andas ut ordentligt igår, spänningar som släppte helt. =) Äntligen!
Så blev det! Lite småfix kvar men det tar vi sen. Idag blir det mamma o pappa som får njuta på våran altan för vi ska på poolparty! Igår var vi på middag hos goa vänner, alltid lika mysigt! Puss på er alla!

Byn fulltalig igen =)

Nu är alla på plats och jag hoppas på en invigningskaffe på våran altan idag! Jäklar så stolt jag är. Jag och Johan har byggt den tillsammans med lite hjälp av Melissa. Vi har kämpat, skrattat och haft bara kul, ändrat lite planer hit o dit och varit helt överens. Fantastiskt =) Nu ska vi se vad nästa projekt blir ;) Så fint!
Ikväll blir det middag hos goda vänner. Imorgon blir det fest =) Nästa vecka kommer våra kära vänner hit några dar =) Åh, vad vi har det bra! Om man inte kan behålla sina vänner, man en gång haft! Inte kan skaffa nya =) Känns lite olustigt när det försöks med mina! Snacket går....fort! Då kan man börja fundera på sig själv. Och nu tycker jag att det allvarligt talat är dags för dig att göra det!!!! Lycka till!!! Tänker på min fina vän idag som har en jobbig dag framför sig! Jag hoppas och tror att det går bra! <3

RSS 2.0