Sådärja.....

Sista morgonen det här året!!! "Varje slut är en ny början.....så GOTT NYTT ÅR till er alla! Vi har så mycket att se fram emot, med början till ikväll :) Livet leker verkligen nu :) Njut alla mina vänner av en ny början!
Här var jag på nyår för ett år sen hos våra älskade vänner: Bonnie o Jocke med familj! Må så gott!

Snart slut på 2012!

Sammanfattningsvis ett mycket, mycket bra år! Ett roligt och spännande jobb på strumpan, som lett till många nya bekantskaper. Många roliga, härliga människor, som jag inte träffat och lärt känna annars ;) Jag har lärt mig så otroligt mycket oxå, något jag inte riktigt trodde på från början men....allt går! Var och handlade mat till nyår med Agneta igår kväll, mmmm så mycket gott! Oxfilé, potatisgratäng, bea, grönsaker. Vi ska äntligen laga mat tillsammans, smördegsinbakad oxfilé med gratäng, sås och massa grönsaker. Toast skagen och marängsviss. Ojojoj, till 15 personer ;) Åh, det blir så roligt, det var länge sen vi lagade sån mat tillsammans :) Ser riktigt fram emot det ;) Idag ska jag visst få äran att åka med våra 3 tjejer till Täby för att shoppa, Johan jobbar så han får möta upp oss där sen. Har ganska mycket att hinna med känner jag men vi tar en sak i taget så blir det nog riktigt bra. Vi var och tittade på Kimpan när han spelade hockey igår ;) Jösses, vad många minnen som kom tillbaka sen jag bodde i ishallen. Men det är ca 20 år sen, jösses, vad tiden går fort! Men så kul vi hade då ;) Tänkte på det igår, måste ju ha frysit jämt, men det är ingenting jag kommer ihåg. Kul kommer jag bara ihåg! Nehe, göra sig klar och åka till Täby då! Ha en ljuvlig dag!

Pysselverkstad på e.m. :)

Idag har vi pysslat på e.m. gjort fina nyårspresenter ;) Tjejerna har varit ute och spårat konstiga djur på f.m. med kikare och förstoringsglas och lite fika. Så mysiga! Dom hittade massor av roligt i skogen. Nu har vi käkat middag och ska precis dra iväg o titta på hockey. Kim spelar ;) Agneta och jag ska passa på att handla till nyår...tjhohoo ;) Ha en härlig kväll!

Man blir ju glad ;)


Magiskt!


Hipp hipp hurra! ;)

Idag fyller finaste Linda år! Grattis på födelsedagen, kära vän! Natalie har namnsdag, Grattis hjärtat! Det var ju ganska roligt när vi väntade våra tjejer, Lindas dotter är född på min namnsdag och Natalie har namnsdag på Lindas födelsedag! Hihi...vad roligt det kan bli! Jaha, jag undrar vad vi ska låta den lördagen bjuda på? Snön trillar ner igen...Snart sol och värme för vår del! Men en sak som händer idag är att jag ska ta tag i träningen igen....har varit lite slappt senaste tiden. Hmmm, inte bra! Men blev överlycklig när jag igår köpte en tight klänning i storlek 36, vem hade kunnat tro det för några år sen!!! Passar till både nyår och Teneriffa :) Fick så fina, oerhört värmade komplimanger på facebook igår! Tack killar! Ja, jag är så lycklig ;) Och jag är defenitivt värd alla uppskattning och bekräftelse, för jag har kämpat för det! Och jag tycker om och visar alla att jag tycker om dom. Jag bekräftar och ser alla mina vänner ;) Jag har lärt mig ett o annat under åren som gått, vet vad jag aldrig kommer att göra mot en annan människa. Så kom igen, le och se varandra. Allt annat dravel får vara, man mår bara dåligt av att hänga upp sig på skitsaker. Det finns säkert anledningar till att folk beter sig som dom gör men......jag förstår inte varför dom måste bete sig illa. Bara jobbigt för kroppen o knoppen. Nej, det ligger någonting i : " Lär dig livets stora gåva, älska, glömma o förlåta...." Om inte annat för sin egen sinnesfrid! Man känner sig så lätt när man äntligen låter det vara så! Man kan inte gilla alla, så är det. Men man kan bete sig schysst för det! Inte tänka i negativa banor hela tiden och tro och få för sig att det är på ett visst sätt, när det kanske inte är så alls. Man behöver inte vara som en tiger och fälla ut klorna till allt som nån säger eller gör! Stanna upp och tänk efter innan man drar fel slutsatser :) Oj, många morgontankar idag! Nej, en kaffe till och sen sätta lite fart :) Ha en fin lördag alla!

Jag o min ena vackra dotter!




Hmmm!

Kan uppenbarligen inte hålla mig ifrån att shoppa! Blev en ny klänning till nyår :-) Skulle bara springa in o handla mat men hamnade på H&M :-) Tokigt! Är tvärmätt efter att ha ätit bakad potatis o skagenröra, sallad o baguette! En kaffe efter och jag blev så mätt! Nu soffan o film med tjejerna :-) Ha en trevlig fredagskväll alla vänner o ovänner! Hihi...:-)

Godmorgon!

Skulle lätt kunna vänja mig vid det här. Kolla på film länge på kvällarna och ta sovmorgon. Äsch, kanske inte, men ibland är det skönt! Den här helgen blir det full fart! Snart är 2012 slut och vi välkomnar 2013 ;) Natta blir 13 år, tonåring!!! Jag som fortfarande är så ung....fantastiskt härlig känsla! Hon gillar det oxå, en ung mamma! Får bekräftat många gånger att man gjorde rätt som skaffade barn tidigt! Diskuterade det med en kompis i veckan! Vi båda var unga och har nu stora och små barn. Ja, jag har ju bara stora barn. Så skönt, skulle aldrig få för mig att börja om. Har våra ljuvliga små gudbarn och andra bebisar runt oss hela tiden. Det räcker väldigt bra att låna dom emellanåt. Jag är helt enkelt för bekväm nu ;) Känslan att vara glad, nöjd och tillfreds med livet är oslagbart! Nu ser jag fram emot nyårsafton givetvis och sen Teneriffa. Ska iväg och handla till nyår med Agneta, bara vi och kanske jag måste passa på att leta efter en bikini ;) Allt jag har är för stort, spelar ingen roll att jag köpte flera nya i somras. Ja, men det kanske är vad jag ska göra idag, rensa garderoben ytterligare en gång. Sen ska vi iväg och möta upp Johan. Jag ska försöka ta mig en sväng till och hälsa på på mitt gamla jobb, det var så roligt och sjukt uppskattat! Ska försöka hinna med det nu när jag är ledig ;) Ibland så saknar jag dom enormt mycket, alla vänner men inte jobbet i sig! Är ju människa idag ;) Ha en fin dag!

Ute unge!

Undra om man kan få in henne nån gång? Hon har haft 2 kompisar här idag och dom har varit ute hela tiden! Det är inte så dumt med snö iaf! En del gillar det skarpt! Om ett tag får vi byta snö mot sand en stund! Det gillar jag :-) Nu ska vi ta en sväng och titta efter djur, så månljust o fint ikväll!


Fika med Johanna :)

Äntligen fick vi till en fika, sjukt länge sen! Jättemysigt!! Tack för mycket gott kaffe! Sånt gott kaffe som jag alltid får hos Pamela! Brukar längta efter en kopp då o då! Nu matdags, riktig mat! :) Boken är slut, så nu måste jag köpa del 2 av den och boka den 3:e! En lugn kväll blir det nu! Ha det gott alla! :)

Armband från Melissa <3


Ljuvliga lilla unge! <3

Melissa hade missat att ge mig sin julklapp! Hon köpte den i Täby och Natta tog den i sin väska ;) Fick den nu!!! Så fint armband! Tack älskling!

Juletid- Julefrid!

Att vara ledig ger en tid att tänka ;) Jag har tänkt mycket på hur många fina vänner vi har. Vissa träffar vi ofta, andra ibland och vissa sällan men alla betyder precis lika mycket. Skulle aldrig nånsin behöva vara ensam en sekund om jag inte ville det. Av alla vänner så vet jag att jag inte skulle behöva tveka en sekund om jag behövde hjälp av något slag. Jag tror och hoppas att alla känner likadant med oss, ett samtal bort oavsett vad. Det brukar ju hända att dom samtalen kommer så....det är jag väldigt glad för. Det finns vänner som jag tom pratar väldigt sällan med men det känns alltid som igår. Jag tänker på människor som ställt sig själva utan vänner. Alltså valt det själva, där ingen längre vill vara med, bränt sina skepp på ett eller annat sätt. Usch, så tragiskt! Svårt att ta sig tillbaka och måste vara väldigt jobbigt att gripa efter halmstrån hela tiden och försöka sig på nya vänner! Mitt hjärta är alldeles varmt när jag tänker på ALLA fina människor i vårt liv som funnits där så länge. Och att kunna ge den glädjen och tryggheten vidare till tjejerna som inte heller tvekar om att vända sig till dom. Det känns bra :) Tjejerna själva har ju också fina vänner som hängt med länge, ungefär hela deras liv! Mycket tankar och jag är oerhört tacksam över all vänskap och kärlek i denna familj! Alldeles nyss fick jag frågan på f.b. om fika idag med nya espressomaskinen hos Johanna! Självklart :) Jag kommer över! Ja, det finns oxå några som man inte gillar och som inte gillar mig men dom lägger man långt bak nånstans och ödslar ingen energi på. Det har jag lärt mig iaf ;) Och det är en nyttig lärdom! Glad, glad, glad ;) Ha en fin dag alla vänner och "fiender"!

God morgon!

Har sovit så gott! Tog en riktig sovmorgon idag och Melissa sover fortfarande ;) Har tänt en brasa och nu börjar en av hennes favoritfilmer snart! " Bert- den siste oskulden" Natta åkte med Johan för hon vill shoppa, och jag är glad så länge jag slipper...hihi ;) Trött på att handla och tänkte spara mig till shopping i massor på Teneriffa! Snart är det dags, kollade vädret där. Runt 22 grader och sol, jag längtar!!! Det som ska bli roligast är att se och höra dom andra, eftersom att det är första gången för dom! Tog hem kataloger för sommaren 2013, vi satt här på julafton och såg ut några nya ställen ;) Det är lycka, iaf för mig! 1 vecka utan massa dravel, bara vi! Fira nyår med goa vänner och sen är det inte många dagar kvar! Idag ska vi ut och åka tefat och leka i snön och sen ska jag fortsätta i min bok, beroendeframkallande ja ;) En riktig middag idag, nu är jag less på julmat, kanske en bio ikväll, ja vi får se vad som händer! Ha en fin dag alla ni!

Juldagen = mysdag!

Ojojoj, luften går ur! Helt slut idag! Jättemysig julafton med god mat och fina klappar som tomten kom med! Lyckan i mina barns ögon är verkligen betalbart! Natta blev så glad att hon började gråta över julklappen från sin morbror! 1 iphone 4s. Melissa blev rik!!! Jonas, du är helt enkelt BÄST! Tack för allt och det var Jättemysigt att du stannade kvar! Älskar dig, lillebror! Vi fick många fina klappar allihopa :-) Fick skynda iväg till Täby med Natta på f.m. i snöovädret för att fixa hennes telefon, men ack vilken otur STÄNGT! Så det blev en tripp i onödan, men vi har alltid så kul så det gjorde inget! Sen har det blivit soffläge resten av dagen och kvällen. Fick en bok som jag ville ha och nu är den snart slut. 50 nyanser av honom! Ojojoj, vilken bok ;-) Bara köpa nästa, till Teneriffa tror jag! Hihi...glad som bara den! God fortsättning till er alla, vänner som fiender! ♥


Julafton :)

Då var julafton här! Julklappsöppning utan Johan på morgonen, han fick vara med i telefonen. Lyckliga barn kan jag säga ;) Alltså perfekta julklappar på morgonen. Nu får vi musik här i vårt hus, Melissa spelar piano för oss. Nu ska vi bara koppla av och njuta av allt som julen innebär ;) Vänta hem Johan och resten av familjen :) Ha en underbar jul! Puss o kram

Utkast: Dec. 23, 2012


God jul!


Det blir jul i vårt hus!

Äntligen känns det som att vi är klara för att fira jul! Julkonsert på tv, kaffe och riktigt fint hemma. Luktar ljuvligt gott här! Hoppas att ni alla får en fin och ljuvlig jul!
Puss

"Varje utgång är en ny ingång"

Idag är det förberedelsernas dag :) Har massor att göra, men bara roliga saker! Julstämningen har infunnit sig så på med julmusiken och kör!!! Tråkigt att inte ha Johan med idag men desto mysigare ikväll! Pepparkakshuset, granen, knäck och maten ska fixas idag. Blev lite fel i planeringen, men det blir ju sällan som man tänkt sig! Vi kan inte sluta prata om vår resa, vi längtar så sjukt mycket...snart.....:) Ha en mysig dan före dan-dag!

Snart jul i vårt hus!

Igår hade jag em jättemysig dag med Agneta o Adam i Arninge! Vi shoppade och bara mös! Åt julbord på Jaktstugan :-) Planerade nyår :-) Sen mötte jag upp tjejerna i skolan så åkte vi till Täby centrum! Johan kom efter jobbet! Vi skulle inte köpa så mycket julklappar i år med tanke på att vi ska åka utomlands men jo jo. Blev ju som vanligt alldeles för mycket! Och en ruggit bra födelsedagspresent till våran 13 åring! Hon kommer att vara den lyckligaste på denna jord! Mötte upp Agneta och familjen i Vallentuna för att hämta påsarna från deras bil som blev kvar efter dagsshoppingen! Strömavbrott flera ggr inatt! Johan väckte mig flera ggr ;-) Idag har vi varit i Uppsala hela dagen och handlat ännu mer! Nu är jag trött på att handla, jag trodde inte den dagen nånsin skulle komma men....den har gjort det! Fixat och donat hemma ikväll och nu landat i soffan! Välförtjänt :-) Färgat håret på Natta har jag gjort oxå,snart är hon tillbaka som sig själv! Så fascinerad över hur falska människor som finns här, skulle bara vilja skrika ut allt jag vet som inte kommer fram i deras fantasivärld! Men som jag och fler vet! Men iofs låt dom tro att dem är universums mittpunkt för en dag kommer sanningarna fram! Det man ger är det man får!!! Så en dag.....kommer iaf jag skratta gott! Synd att man måste utstå det under tiden bara! Trodde att det räckte med att rensa ut lite i livet men ....inte! Men nu dags att njuta av julen och allt annat vi har att se fram emot! Behöver få ur sig lite ibland bara! Så känns det mycket bättre :-) God jul alla fina!

Sovmorgon!

Precis vaknat, skönt att vara lite ledig ;) Var iväg och handlade igår kväll, i Arninge. Där fanns det inte tid att klippa tjejerna, vidare till Vallentuna som dessutom hade sin tomtenatta....men icke där heller! Där var det så gott som dött! Tråkigt! Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg till Agneta ;) Mysigt! Hoppas att ni får en fin dag allihopa!

Hihihi...

Nu ska vi göra som alla andra....handla ;) Puh, men vi måste iväg för om inte Natalie hittar en frissa idag, då kommer hon att dö....Jomen visst! ;) Bestämda ungar- check! Nu har jag jullov ;) Tjejerna har vanlig skoldag imorgon så, Agneta o jag ska äntligen ha en dag tillsammans ;) Vi bestämde att vi gör det vi känner för imorgon. Shoppa, fika, promenera, ja vi får se! Så kul ;) Sen blir det stan på eftermiddagen en sväng! En tomtehälsning från mig till er <3

Go jul!


Slutspurt!

Igår blev en lång dag, men riktigt rolig! Efter jobbet blev det en tur till Murre på Brottbycafé och godaste pizzorna! Väl hemma igen så var det bara soffan och tv:n kvar för kvällen. Sista morden i Sandhamn och Greys Anatomy, sen var jag trött! Sjukt irriterad på "folk" som kan vara så j-lva fräcka, så att jag egentligen inte ens är förvånad längre. Magnus Ugglas låt från "Så mycket bättre" FÖRSVINN UR MITT LIV, har fastnat i huvudet på mig....men det hjälper uppenbarligen inte! Jag hoppas, önskar och ber om att dessa ska göra det nån gång men icke....... Så åter igen....Le bara le :) Idag jobbar jag sista dan innan jullov, känns konstigt att inte behöva jobba röda dagar längre! Men så skönt, ingen stress eller planering längre utan vi kan bara vara :) Iväg till frissan med tjejerna sen ;) Ha en fin dag!

2 dagar kvar!

Sen J U L L O V :) Ja, jösses det är julafton snart! Helgen blir jättemysig, massor av pyssel och julförberedelser. Och vi får fira en liten jul på lördag, ta in julgranen :) Handla julklappar ;) Tyvärr så får Johan jobba en del men desto mysigare när han är hemma! Ska träffa en nyfunnen vän och fika nån dag, vi har väntat länge på det! :) Ända sen innan jag blev sjuk! Men nu så.... ;) Ha en fin dag alla!

Billig JOHAN till salu!!!

Sitter och äter middag och kikar igenom reklamen som kommit. 1:a sidan på Media Markt bladet, en robotdammsugare!!! Åh, en sån ska jag köpa, säger jag! - Det behöver inte jag....jag har redan en, säger Johan och skrattar! :) Hjälp!!! Curlade ungar, curlad karl :) Billig, billig ;) Hahahaha.....

Jaha, redan morgon igen!

Nu har jag snart J U L L O V med tjejerna! Då ska vi passa på att göra roliga saker :) Träffa fina vänner. Anna: Saknar er, dags för en date! Agneta: 1:a daten på fredag, ska bli så mysigt! Bonnie: åh, vad jag saknar er! Måste ses och hitta på nått kul :) Pamela: Date snart! Längtar efter att träffa dig ;) Pernilla: Varför så långt bort? Saknar er! Kim: Vi ska komma över :) Smulan: Nu ska vi få till en date, allvarligt talat! ;) Tänk att det ska vara så långt mellan daterna, fina fina vänner. Brorsan kommer i helgen oxå, honom ser man ju inte heller tillräckligt ;) Men nu har vi tid att umgås, dessutom en hel vecka på Teneriffa :) Tjohoo ;) Men nu mot jobbet ;)

L Ä N G T A R ! ! !

Herregud, vi har längtat sen April men snart är vi där! ;) TJOHOO!

http://strumpan.se/


Jack och Jag!

Så söt och go han är, Jack :) Han får mig att le många gånger om dagen!

Trött idag! :)

Men man kan väl inte bli annat när man inte sover på natten. Haft en rolig dag på jobbet, som vanligt med mycket skratt! ;) Skönt att vara hemma nu, varmt och skönt! Halt som bara den ute! Så nu är jag trött på vintern, tycker om snöfria vägar :) När jag blir stor ska jag bo i ett land som inte har snö överhuvudtaget!!! Älskar att köra bil och lyssna på hög musik i vanliga fall, men som det är nu så är det lite halvsvårt att koncentrera sig! Idag blev det full volym på stiftelsen iaf, har haft den inne ett tag men nu är den tillbaka i bilen. Ä L S K A R dom låtarna, för att inte tala om texterna! Så sanna!!! Det är så sjukt mycket som stämmer i dom! Tänk att det finns så FEGA människor, som inte vågar stå för det dom gör eller säger! Tröttsamt att vuxna beter sig värre än vad barn skulle göra! Samma som gör det hela tiden dessutom. Johan och tjejerna är ute och delar ut pandasakerna till dom som beställt! Jag ska försöka mig på att fixa lite bilder till jobbet ;) Sen blir det tv:n ikväll :) Ha en skön kväll alla ni fina!

Kärlek!


Godmorgon Måndag!

Här står han så vacker och önskar oss godmorgon! 1 vecka kvar till julafton....mys! Har inte sovit någonting känns det som, är som i en bubbla. Kaffe och dags att vakna :) Ha en fin dag alla!

Hjälp!

Vilken tung film odjuret var! Nu blir det svårt att sova! Fy fan, vilka vidriga människor det finns!!!! Satt med en svidande klump i magen hela tiden... Vad skulle man själv göra? Troligtvis samma sak om inte ännu värre! Ens barn rör ingen! Jag har fortfarande svårt att komma över en sak som hände oss för några år sen, kan fortfarande känna att om..... Melissa blev bortglömd och alldeles ensam kvar på skolgården en eftermiddag med grindar hon inte nådde upp att öppna! Tack och lov så var hon kvar men...den ångest vi kände då önskar jag att ingen förälder nånsin ska behöva uppleva! Tusen om inte fler hemska tankar hinner man tänka på bara en liten liten stund! Usch o fy! Ska försöka sova lite nu! Go natt!

Dec. 16, 2012


Ljuvliga söndag!

Dagen har varit full av lek i snön, åkt presening nerför bästa backen i byn! Efter 4 år så har vi hittat den perfekta! Har aldrig tänkt på den förut :-) Vi har gjort en så fin snögubbe idag oxå så ljusslingan fick nånstans att vara. ..hihi! Känner mig som ett barn på julafton idag, hela dan! Har hunnit baka och laga mat 2 ggr oxå. Melissa har haft en kompis här hela dagen, åh, vilka härliga skratt det varit från dom. Jätteglada ungar ;-) Natta och jag tittade på en jättebra film oxå, sorglig som vanligt! Nu har vi 3:e adventsfikat och jag tänkte ta en date med Ola Rapace! Mmm!

Busväder....igen!

Tog en sväng till Ica i Rimbo, oh fy vad det blåser! Usch, vilket väder! Är så glad över att få vara inne i värmen, brasan brinner hela tiden. Ljusen är tända lite överallt. ´Vi bara njuter! Man får sig en liten tankeställare och inser hur lyckligt lottade vi är. Vi har varandra, tak över huvudet, mat på bordet, massor av kläder att ta på oss, ut och resa. Fira jul med familjen, ja....det finns massor att vara lycklig över. Bara som att jag nyss vaknat efter en tupplur på soffan. Nu blir det middag och sen en god fruktsallad och paj till "Så mycket bättre" :) Sen ska jag ta mig ett riktigt varmt bad, Johan har satt på xtra varmvatten till mig. Gulle dig <3 LINDA, längtar till våran date! Snart så ses vi! <3

Vilken rolig kväll! :)

Kan ju erkänna att jag inte var så laddad och upplagd för fest igår, men WOW! Vilken kväll! Jätteroligt rakt igenom. Började med en drink på skybaren på Arlanda, bartendern fick ordna någonting gott. Och lyckades mycket bra, blev en 129! Smakade hallon. :) Sen iväg på middag, riktigt god mat och trevligt som sjutton. Skrattat som bara den. Efter att middagen var över blev det tillbaka till baren igen, för ytterligare en drink. Vilka härliga människor, allihopa. Jättekul att träffa nya människor och dessutom få ett ansikte på alla. Nu vet jag vilka alla är, det är bra! Johan kom och hämtade mig på hotellet i Arlanda. Tack för det och puss på dig! Idag ska jag ta det lugnt, väldigt lugnt. Ha en härlig lördag ;)

Redo för fest! ;)

Lyckades bli klar i tid, chauffören har kommit hem så ja.....redo! Ha en härlig fredagskväll :)

Men så skönt! ;)

Fick en ledig dag, det var jättelängesen! Förr hade jag ofta 2 lediga dagar i veckan men då jobbade jag ju kvällar och helger oxå. Men vips, idag är jag ledig! Har bara varit hela dagen, tittat på film, målat naglar, gjort en hårinpackning- helt enkelt skämt bort mig själv! Städat lite, hämtat in ved, pratat i telefon, inga måsten :) Men måste ju förbereda inför kvällen, så måste göra mig snygg, bestämma mig för vilka kläder jag ska ha! Det är lite jobbigt, inte så fasligt mycket som passar längre, trots att jag köper nytt hela tiden! Ikväll är det FEST ;) Måste tacka en nyfunnen "vän" från djupet av mitt hjärta, TACK för att du fick mig att inse vad som är det viktigaste och finaste i mitt liv! Åh, jag är så sjukt stolt över mig själv, för igår så gjorde jag dom finaste julklapparna nånsin. Kan inte visa ännu, men sen =) Det blev en lång kväll igår, först hade alla pandasaker kommit, dela upp dom och se så att allt stämde, packa ihop och sen väntade fika hos grannarna. När vi kom dit så såg vi att ena hunden gjort illa ögat, så det blev ett besök till veterinären. Johan följde med som sällskap, så gullig! Han ringde mig senare och då hade jag redan somnat, så jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa men.... att det gick bra iaf. Tur var det! Såg honom en snabbis i morse iaf ;) Sen ska han skjutsa iväg mig till festen så då hinner vi ses lite iaf och sen är det helg! Mysigt! Ha en härlig fredag alla :)

Lucia!

Det är något magiskt över denna dag, och har varit så länge jag kan minnas! När jag var yngre så var det luciacupen man såg fram emot länge, det var alltid jätteroligt :) Sen vi fick tjejerna så är det mest mysigt att fira lucia och se dessa glada, fina barn! Så glad över att ha så söta tjejer! Mysigt, nu väntar vi på att se Lucia på tv! Gårdagen förflöt i nån sorts "dimma" bara, jag var så sjukt trött. Somnade på soffan efter maten. Blev alldeles för mätt, gjorde rostbiff/ entrecote och stekt sötpotatis o morötter med bearnaisesås. Yummie :) Lät en biffstroganoff stå och puttra hela kvällen oxå, så middagen är redan klar idag :) Börjar längta så det är nått helt förskräckligt till att åka iväg med min familj, på nakensemester. Ingen dator, inga telefoner- bara vara! Ska bli så skönt att umgås utan massa måsten! Tokkär i min stora kärlek, har nog aldrig varit så nöjd och tillfreds med livet som nu! Valt bort alla störande moment i livet, och jösses vad skönt det är. Tufft i början att släppa allt, jag är ju inte van vid det! Men vinsten efter att ha gjort det är guld värt! Ha en underbar lucia alla fina! <3

Mysigt! <3


12-12-12

Sista gången det blir ett sånt här datum, iaf under min livstid! Tror jag, men den som lever får se :) Det blir nog en väldigt bra dag idag! Johan ringde precis, han ringer varje morgon när han kommit fram till jobbet. Det är tur för mig annars hade jag sovit så gott varje morgon. Han möttes av strömavbrott nu på morgonen. Usch, kolsvart överallt! Jag sitter här med kaffe och brasan tänd, känner värmen sprider sig, knäpper och knakar. Så mysigt, och ute är det bara vitt. Vi skulle ha varit ute igårkväll och satt upp våra uteslingor men.....det var så j-kla kallt så vi gör det idag! Sitter här och fnissar lite för mig själv när jag läser roliga saker som "folk" skriver och undrar åter igen hur det kommer sig att vissa måste: synas, höras och vara precis överallt? Vet inte om jag nånsin kommer att förstå det. Dom måste ha ett oerhört stort bekräftelsebehov, vilket kanske ev blir bekräftat till en början men sen ledsnar man ju. Och ledsnar ordentligt dessutom, så det blir bara patetiskt! Men dom kanske inte förstår det? Jag vet inte. Jag tror att den energin som läggs på allt det "jobbet" kanske skulle göra nytta i andra vettiga sammanhang! Som tex att hjälpa andra på ett eller annat sätt och nån gång komma ur sin egobubbla. Men det är nog bara önsketänkande för mig och kommer nog aldrig att hända tyvärr. Det bara låter som att dom gör allt för alla andra jämt, men aldrig nånsin utan någon egen vinning! Usch, blev lite tråkiga morgontankar, men nyttiga ;) Nu får vi hoppas på en fin dag för oss alla! Ta hand om er!

Så söt hon är!

Melissa tappade sitt busskort i fredags och den här hittade vi på bordet nu! Haha...så gulligt! ♥ Jag sitter här och småskrattar åt Natta som kikar i taxfree katalogen! Åh, den här vill jag ha och åh, den här behöver jag! Tack pappa, puss på dig! Pappa betalar....hihi! Dom är inte riktigt överens om det ännu! Allt är inringat snart! Snart dax att hämta Melissa från maxi och då ska vi 2:a advent fika. Vi har visst missat att tända 2:a ljuset! Fy på oss! Det är mycket nu :-)Ha en härlig kväll!

Min fina familj!

I nya fina Täby centrum garaget :)
Haha...Johan står precis och tackar ja till en kaffe i Borås! Hade det varit närmare Tobbe hade vi kommit på en gång!
Passen fixade, middag på mc donalds, fika hos grannarna, till stoppet och tankade bilen sen var det bara gonatt kvar för mig.
 
Oj, så trött jag var!
Och har sovit så gott, nu snart till jobbet igen ;)
 
Sen blir det en shoppingsväng med grannen :) Middag och shopping, aldrig fel! Ska bli jättemysigt att åka iväg bara hon o jag!
 
Ha en fin dag!
 

Vaken igen!

Godmorgon!
Konstigt hur fort nätterna går, tycker inte man hinner sova nånting.Sitter här med en kaffe, tänd brasa och nyheterna på tvn. Så jag har det ganska bra ändå. Tjejernas väckarklockor gick precis igång.
 
Men nu är det en ny vecka, och 2 veckor kvar till jullov!
Det ska bli så skönt!
Sen en veckas semester, längtar hur mycket som helst!
Dags att göra sig iordning och sticka iväg till jobbet, vilket inte heller är dumt.
Det är tur att man älskar sitt jobb, så mycket lättare då.
 
Ikväll blir det en tripp till Täby, fixa passen och äta middag, kika runt lite och se om man kan öka på julklappshögen! :)
 
Ha en fin dag!
 
 
 

Julklappar!

 
Funderar o kikar på julklappar, har ju visserligen en del klara men...
som vanligt så blir det väl alldeles för många!
 
Jag o Johan försöker klura ut några till ;)
Vi har ju faktiskt resan som en STOR julklapp åt oss alla men...
Jag har ett par till åt Johan och tjejerna har flera ;)
Mamma och svärmor är klara, brorsan är nog färdig oxå!
 
Men blir väl som vanligt att springa runt straxt innan julafton och fixa några till =)
Jag gillar ju att ge till alla nära och kära ;)
Så får det bli!!!
Nej, nu ska vi krypa ner i sängen och sova lite innan klockorna tjuter här...igen!
 
Blev inget s.o.a. för mig idag...skit!
 
Natti natti ;)
 
 

Lyckligaste tjejen!

 
                                                            Snart Melissa har du en alldeles egen! <3

Lycka!

 
                                                 Fina flickor! <3

Lyckodag!

Tack underbara Martina, för att vi fick komma och mysa med era fina valpar!
Hur söta som helst!!!
Hade kunnat tagit dom allihop, på en gång!
 
Melissa ville inte följa med därifrån, inte så otippat dock!
Nu vet hon precis vad hon vill ha för nån till sommaren.
Även Natta blev såld på dom ;)
Och för mig var det helt fantastiskt roligt att träffa Martina igen. Saknat henne jättemycket.
Härlig dag!
 
Vidare därifrån och fick se äkta glädje hos en gammal man ;)
Jag blir alldeles rörd av den glädjen, tänk vad några minuter av vår tid kan göra för någon annan!
 
Man skulle behöva tänka på det lite oftare i våra stressade liv! Tiden flyger iväg och man har alltid nånting att göra och saker planerade jämt!
Dags att stanna upp ibland, det är faktiskt nyttigt!
Och en tankeställare ;)
 
Vidare till mamma o pappa på middag, tacos blev det!
Jättegott!
 
Vi tog en lång väg hem, för att det är så fantastiskt fint ute. Snön är tung på träden som hänger ner över vägen som typ portar. Så mysigt!
Och nu snöar det igen, finns ingen hejd!
 
 
 
 
Nu ska jag titta på sista avsnittet av s.o.a. lite sorgligt att det inte finns fler nu men....det kommer nog!
Älskar den serien!
 
Så tack för idag och godnatt!
 
Tänker på dig, Linda <3 Hoppas och tror att det kommer att gå jättebra imorgon och blir jättebra i framtiden! <3
 

Mys på hög nivå!

Mysfrukost framför Madicken!
Ljuvligt vackert ute!
Blir glad i hela kroppen, kallt men en promenad blir det nu!
 
 
 

Värma en gammal mans hjärta och huvud! <3

 
                 Kunde inte låta bli att brodera en mössa till vår favorit farbror som bor på ett äldreboende, där livet inte alltid är så kul. Idag ska vi titta förbi och lämna denna present! Att kunna göra personliga presenter som ingen annan har är för mig fantastiskt. Älskar mitt jobb! Tänk att ha hamnat så rätt!
 
Det har som sagt varit traggligt längs vägen men nu.....:) Lycka!!!

Hej tomtegubbar!

I år fick tomtegubbarna komma upp, som vi hade när jag var liten ;)
Så fina!
Älskar tomtar som ser så snälla och glada ut!
 
 

Så skönt!

2:a advent, alldeles vitt och kallt ute.
Här inne brinner brasan, julkalendern är pausad tills resten av familjen vaknar.
Jag tror inte att man kan ha det bättre. Jag trivs så bra här, just nu är livet helt i fas.
 
Mycket stress och oro som försvann när tjejerna fick byta skola, nu trivs dom som fiskarna i vattnet,
Tack o lov!
 
Melissas operation som gick så bra så att hon slapp fortsättningen med tandställning.
Saknar däremot mina gamla jobbarkompisar, ja en del av dom iaf. Jag är jättedålig på att åka och hälsa på men idag ska vi det!
Jag ska ta med mig familjen och åka hem till Martina och hälsa på :) Åh, vad kul det ska bli och se henne.
Alldeles för länge sen! Och hennes 5 chihuahua- valpar som lockar såklart. Melissa är helt överlycklig.
Hon ska ju få en i sommar.
Ojojoj, det ska bli jättekul att se henne!
Men först ska hon på kalas hos en gammal klasskompis :)
 
Efter att vi har varit hos Martina ska vi värma en gammal mans hjärta, har broderat en mössa åt min favoritfarbror genom åren. Han saknar oss så mycket så nu ska vi åka förbi och hälsa på honom.
Man vet aldrig hur länge han finns kvar, så nu.....
 
Sen tar vi middag hos mamma o pappa ;)
Då har vi en full planerad eftermiddag och kväll, precis som det ska vara!
 
Imorgon ska vi iväg ch göra passen som snöstormen stoppade förra veckan. Det planeras och planeras och nu längtar vi så grymt mycket efter att komma iväg! Det roligaste ska nog bli att hitta på överraskningar på Nattas födelsedag!
Vi har några idéer....hihi
 
Igår var vi och fikade hos våra urgulliga grannar, nu är gatan verkligen perfekt.
Alla är så bra, ställer upp för alla och ja....nu är vi hemma!
Äntligen!!!!
 
Välkomna hem!!! Tryggt!
Varje människa behöver trygghet för att må bra, det märks så oerhört mycket.
Må så gott alla!

Julbord! =)

Igår var det julbord med jobben, så kul! :)
När tjejerna kom hem så gjorde vi oss iordning, snofsade upp oss.
Riktigt kul att hålla på tillsammans, fina tjejer!
Snygga kläder, fixade hår och sminkade!
 
Väntade hem Johan så att han kunde fixa sig oxå, sen skulle Fredrik komma och hämta oss.
Kändes jättebra att åka stor jeep på dessa vägar, lite skillnad faktiskt mot vanlig bil!
 
Kom till puben där nästan alla kommit och långbord med hur mycket god mat som helst!
Gott som bara den, fortfarande mätt!
 
Fest blev det :) Härliga, roliga människor! Tjejerna hade jättekul, så kul att dom är så fina mot alla.
Kul att dom alltid är med oss, det har dom ju iofs alltid varit. Barnvakt till dom är lätträknat under åren.
 
Det finns en människa som har stört mig så förbannat under många år nu, jag har retat mig på allt.
Och hakat upp mig på allt hon sagt och gjort. En riktig egomänniska som ska vara universums mittpunkt.
Buhu, så synd om hela tiden. Men hjälp, jag tycker ju faktiskt synd om den nu.
Ingenting retar mig längre, tycker bara att det är riktigt tragiskt att inte kunna låta människor vara ifred och leva sitt eget liv.
Måste ha uppmärksamhet 24-7.
Men i mitt sinne så blev det en förbaskat bra vinst att ingenting stör mig längre ;)
 
Harmonin ligger "tung" häröver nu :)
 
Idag är vi bjudna till våra fina grannar på fika, i övrigt en lugn dag!
 
Ska kika runt efter nästa resa :)
 
Tänkte överraska Johan med att leta efter en till honom och mig, han vill så gärna åka och möta våren i Paris. Och jag blev så lycklig när han föreslog det ;) Så nu ska jag kika!
 
Julbord!
 
Ha en fin härlig dag alla!

Vi har så härliga vänner runt oss! <3

Vi har några som bor så långt bort!
Saknar dom varje dag, är så glad att vi åkte ner i somras och hälsade på!
Ljuvligaste semestern nånsin!
Tack o lov för facebook ibland! ;) Underbart sätt att hålla kontakten.
Skrattade så gott när jag fick den här bilden där!!! =)
Ni är ju bara för underbara!
 
 
Jag har tydligen inspirerat till tazzels i nya fina sovrummet! Åh =)

Äntligen fredag!

Trött som sjutton, men nu fredag :)
Julbord ikväll, yummie!
Imorgon = sovmorgon!!!
Johan och jag har legat och pratat hela natten, jättemysigt. Blir kärare och kärare för varje dag som går!
Han är så fin!
 
Igårkväll var vi hem till Fredrik och fikade, kikade på hans nya hus. Jättefint :)
 
Frukost och sen iväg till jobbet!
 
Hipp hipp hurra för min fina vän Therese idag!
Grattis älskade vän!
 
Hoppas att ni alla får en fin dag!
Må så gott!

Är det insnöad det kallas?


Godmorgon!

Nu så....slutat blåsa och snöa!
Vackert!
Hoppas att det är plogat så att jag kommer fram till jobbet idag :)
 
Igår var ingen rolig dag!
Skottade, skottade och skottade så att Johan skulle kunna komma hem och parkera bilen. Jag bröt typ ryggen efter ett tag, jösses! Att snö kan vara så tungt!
 
Men det slutade med att jag låg i badet och njöt, varmt och skönt! Men eldade nog lite väl mycket igår för vi fick sova med föntret öppet.
 
Ha en fin dag alla ute i snön ;)

Kaos...

Kommer inte ihåg att det varit så här illa tidigare . Var man än läser eller lyssnar så är det om kaoset ute. Skolorna stänger, trafiken står still....rent ut sagt kaos. Stanna hemma, säger dom överallt. Just nu är jag så glad över att jag bestämde mig för att inte chansa idag . Natalie skulle på utflykt till stan idag och frågan är hur dom barnen tar sig hem? Nu väntar vi bara hem Johan oxå , hoppas att han kommer hem ordentligt. Har bokat om passen, ger oss inte ut när vi inte måste ! Nu kryper vi upp i soffan en stund! Ta hand om er ♥

Klart dom små vännerna måste få lite mat i stormen!


Hoppsan, ibland kan bli det tokigt!

Igår när vi åt lunch ringde grannen och frågade när jag skulle komma hem?
Ja, tänkte jag?? Runt 2 tiden, tänkte passa på och ta en tidig dag! :)
Dom behövde barnvakt åt sin lilla bebis, då grannen ramlat och brutit handleden.
 
Oj,oj! Klart att jag åkte hem och passade honom ;)
Det var länge sen jag hade en 4 månaders bebis, men så go!
Han mådde bra här :) MYS!
Mamman fick gipsad arm, stackarn!
 
Men vilket passande det är med små bebisar, jag är så klar och väldigt bekväm just nu!
Tjejerna är så stora och har varit självgående så länge!
Skulle aldrig tänka tanken igen på att börja om, mysigt att låna dom och lämna tillbaka <3
Satte mig i går kväll och kollade på dom 2 senaste soa avsnitten, jag bara ryser!
Det börjar bli lite väl brutalt nu. Hua...
 
Vaknade i morse av att det var snöstorm, snöar på snedden och blåser som bara den!
 
Gick upp och drack kaffe, väckte tjejerna och slog på nyheterna....Jösses!
 
Johan åkte iväg och ringde längs vägen och sa att jodå, det går bra att åka. Lite drivit, men det går!
 
Vi åkte ungefär en timme senare....johejdu!!!
Vi vände och åkte hem igen.
 
Blev en ofrivilligt ledig dag för oss, det var ingen hit att ta sig fram på dessa igendrivna vägar!!
Fick vi städa lite och pyssla klart!
Men hade ju hellre jobbat!
Men rätt skönt att inte behöva gå ut iaf...för fy sjutton vad kallt det är!
 
Här stormar det fortfarade, yr och snöar. Undrar när det ska sluta???
 
Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och hoppas på att vi kan ta oss iväg och göra tjejerna pass eller om vi måste boka om det!
 
Den som lever får se!!

Kaffe och rostat bröd!

Luktar ljuvligt när man vaknar :)
Johan kokade kaffe, tände en brasa, det var bara att kliva upp och njuta av en god frukost!
Melissa vaknade jättetidigt av sig själv. Inget tjat denna morgon :)
Känns bra!
 
Har drömt massa konstigt inatt! Inte bra att gå och lägga sig tidigt tror jag!
Men, men känslan av drömmen försvinner nog snart!
 
Vet ni hur skönt det är att må bra!
Lika lycklig varje morgon när det inte gör ont längre!
Jaha, skutt iväg och göra sig iordning för en dag på jobbet!
 
Ha en fin dag!

Glad, glad, glad :)

Jag är så glad att få befinna mig inne i detta underbara hem!
Värme finns det gott om i både familj och hus!
Lycka =)
 
 

Väntar!

 
                             Här står han så grann och väntar på att få komma in i värmen och pryda vårt hem!

Burr, vilken kall dag!

Kallt!!!
15 grader kallt nästan hela dan och nu ikväll när vi åkte hem så var det 20 minus!
Är väldigt glad och lycklig för våran älskade braskamin när man läser tidningen och ser att 81 000 hushåll är utan el och kylan kryper in redan! Hua, stackars människor!
 
Under dagen så fick vi jobba oss varma och det gick ju bra :)
Direkt från jobbet till värmen hemma hos goa vänner där maten stod på bordet och kaffet puttrade, det är LYX på hög nivå!
 
Tack snälla, Agneta för allt du gör för oss! Tar hand om tjejerna och gör roliga saker med dom!
Ni är helt enkelt guld värda!
 
Nu ska jag ta ett bad och njuta av värmen!
Sen ska jag krypa upp i Johans famn i soffan och titta på film, det är livskvalitet!
Och hoppas att det är lite mildare ute i morgon, det är vackert men...riktigt så kallt behöver det ju inte vara!
 
Men om några veckor då möter vi värmen :)
 
Natti natti!!!
 
 

Godmorgon Måndag!

Varför går nätterna så fort?
Känns som att vi nyss gick och la oss! Men nu är det redan morgon, en kall morgon!
Johan startade bilen åt mig, kollade så att den startade och hämtade in mer ved, jag tände en brasa!
Kaffet var klart så just nu har jag det riktigt mysigt här framför datorn!
Gillar att sitta och kika igenom lite så här på morgonen och vakna i lugn o ro!
 
Igår tände vi ljus och tänkte på Irene, Alltid saknad, aldrig glömd <3<3<3
 
Var ju på Flex julshow igår ;) Wow, vad duktiga dom är! Alla barn och ungdomar =)
 
Idag har vi fått en middagsinbjudan! Tjejerna ska med sin gudmor och sysslingar hem och baka efter skolan ;) Så roligt att dom umgås så mycket och att Agneta är en så trygg punkt för tjejerna!
Hon och hennes familj är guld värda!
Sen åker vi dit efter jobbet och äter!
 
Kan bara bli en härlig dag ;) På långkalsongerna och se glad ut!
LE =)
 
Ha en fin dag!
 

Spontana besök ;)

Vilken rolig kväll det blev =)
Tack för ikväll, kära grannar!
En icke planerad middag som blev så rolig, god mat, trevligt sällskap, massa prat och skratt!
 
Ja, som sagt livet leker ;) Jäklar, vad kul det är!
Ibland så behöver man verkligen rensa ut lite i sitt liv. Jag har gjort det och vilken skillnad det blir.
Ca 50 kg lättare ungefär..hihi :)
 
Toknöjd och grymt stolt över allt jag vunnit dom senaste 2 åren!!!
En klapp på axeln till mig!
Så sant som det är skrivet: " Varje slut är en ny början"
 
Nu ska vi krypa i säng och sova inför morgondagen: FLEXSHOWEN!! Tjohoo, så stolt över våra barn!
Blir kärare och kärare i Johan för varje dag som går, trodde inte det var möjligt efter alla dessa år men så är det! Man behöver uppenbarligen både upp o nergånger för att inse vad man har! Jag skulle ALDRIG byta det jag har mot nånting annat i hela världen!
Älskar dig!
 
Natti natti

Oj, hoppsan.... =)

Vilken härlig dag, som bara fortsätter.....
 
Nu väntar jag hem Johan o Natta som är på väg från Vallentuna. Natta har haft genrep hela dan. Vi har knappt sett henne men nu så.
 
Grannarna kommer över på middag, så mysigt =)
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Fina ljus!

Så ljuvliga ljus, hittade vi idag! Kunde inte bli bättre!

Tjejerna! <3

                                                    Tjejerna har bakat och dekorerat ett hjärta var åt oss i familjen!
                                                                    Så roligt att se!
 
                                                                    Fina blev dom <3

Kreativ dag!

 
Åh!
 
 

Kallt!

Ja, nån vidare julmarknad var det ju inte!
Nästan ingenting fanns det! Trist!
Tjejerna hittade lite iaf ;) Johan och jag passade på att handla lite mat istället!
 
Nu pysslas det!!! Pepparkaksbak och advetspyntning :)
Ljuvligt!!!! Men...
 
Trött på drygt folk!!!!
GE UPP!!!
 
 

Lördagsmys!

Lugn o skön morgon!
 
Nu mot julmarknad :)
 
Sen blir det en tur i skogen, titta ut en gran. Baka pepparkakor, lussebullar och adventspynta!
 
Åh, det här tycker jag om!!!
 
Tjuvstartade lite igår, Alice tog plats direkt.
 
Ha en fin dag!
 
 

RSS 2.0