Ny resa :-)

Idag fick vi förslag och frågan från våra fina nya vänner, när vi åker tillbaka? Så nu har vi kikat på lite datum och jag tror att vi hittat rätt! :-) 2 härliga veckor tillsammans på Teneriffa! Dessutom så blir vi 11 stycken den här gången, sägs det! Längtar! !! Blev inte mindre längtan när jag fastnade i en film om surfing! :-) Mår bra mycket bättre nu än igår! Tack o lov :-) Verkligen hatar att bli sjuk! Men det blev inte så farligt, var lite slut bara :-)

Sådärja!

Snart nyladdade batterier igen.... Låg hela dagen igår och mådde pyton, tittade på massa filmer och tillät mig att få vara dålig. Vilket resulterade i att nu mår jag mycket bättre! Uppenbarligen så behöver kroppen få säga till ibland, jag är bara så dålig på att lyssna. Ska vila idag också =)

Nu har det slagit till!

Känner mig inte det minsta bra nånstans. Slappnade av igår och då kom allt ut. Ska bara lägga mig och förhoppningsvis må bättre av det. Det har varit mycket för mig ett tag och jag vet ju att det inte går att trycka undan det, det ligger kvar. Så det är bara bita i det sura äpplet och låta det komma, Så nu blir det soffan och en film, slippa fundera en stund! Må så gott alla ni andra!

Fullt ös!!!

Men jag gillart... =) Träffade vänner på kyrkogården, då vi redan förberett middagen och tjejerna bakat. Direkt ner till grannarna på fika ;) Sen kom Pernilla med familj, äntligen. <3 Åt middag, tittade på bilder från semestern, fikade =) Synd att det alltid går så fort när vi träffas!!! Söta William som blivit stor. Fick ett gäng kläder igen som vi delade på =) När dom åkte hem så åkte vi över till några kompisar och hämtade hem Melissa. En lång dag med fullt upp :) Tjejerna har så mycket planer så Melissa "bubblade" om dessa hela vägen hem. Jätteroligt!! Nu ska vi göra verklighet av dom :) Tjejerna behöver något roligt att se fram emot! Nej, nu ska jag hoppa iväg till jobbet! Ha en härlig dag!!

Hej Söndag!

Fullt ös denna söndag! ;) Är så glad över att jag och Johan alltid har behållt vårt eget "liv"! Johans intressen är hans och mina är mina. Jag tror att ett förhållande mår bra av det. Iaf vårt. Jag skulle aldrig stå ut med att följa med på Johans "saker", bilar och bilar, moppar! Nej, usch! Tur att vi tycker lika båda två. Så idag är Johan och tittar när dom leker på isen och jag har fullt upp. Egentligen inte tid att sitta här överhuvudtaget men... ;) Har fastnat framför resorna igen....finns ingen hejd! Men jag ska hinna baka och laga mat, städa innan vi ska iväg och träffa vänner ;) Tända ljus tillsammans ;) Sen fika med grannarna i väntan på att "syrran" med familj kommer för att äta middag, fira Natta och titta på film från Teneriffa ;) Vilken lyckodag ;) Känns lite tight men allt går ;) Vilka presenter Natta har fått :) Helt underbart! Dom är verkligen värda det BÄSTA båda våra fina tjejer <3 Min bror är helt otrolig, det finns nog inga barn som är så sjukt bortskämda av sin morbror =) Och han är verkligen deras favorit, kan jag säga! Tack lillebror =) Du är bäst! Sitter här med ett leende på läpparna och lyssnar på Melissa o Iza som planerar att ha fest på lovet. Gärna FF =) Säkert!!!! Så söta! Nehe, dags att sätta fart, min tvättmaskin ropar dessutom på mig nu! Ha en underbar dag! Här är vi: Familjen!!!

Lång dag!

Blev en lång dag idag. Efter middagen tog Johan och jag en promenad, vi gick ner på kyrkogården och tände ett ljus! För vackraste ängeln i himlen <3 Sen hamnade vi på en fika hos mina svärföräldrar. Tjejerna har så roligt tillsammans, dom behövde verkligen varandra idag. Lite prat och funderingar kommer lite nu o då! Det är jätteskönt att det gör det! För det är så fruktansvärt svårt att förstå verkligheten även för oss som är vuxna. Det är bara ett stort varför? Bara för dig <3
Natti natti....

Kärlek!

Hur kärlek än kommer till oss, är det ett brott att förneka den...." Här är mitt livs kärlek!!! Älskar dig mer o mer för varje dag och varje prövning vi utsetts för. Tillsammans klarar vi ALLT!
"

En sorglig men vacker dag!

Våran fina Melissa <3 Idag var vi på den vackraste minnesgudtjänsten vi nånsin varit på. Så sorgligt och vackert på samma gång. Livet är så fruktansvärt orättvist, jag förstår inte varför det ska vara det. Idag är jag så tacksam över allt vi har! Nu har vi tjejerna och deras kompisar här, ska göra middag och ha en mysig kväll tillsammans. Ha en fin kväll och ta tillvara på varandra!

Lugn o skön fredag!

Badat, plockat lite, ringt massa samtal som bara runnit ut i sanden. Men nu fixat =) Riktigt skönt! Nu handla och förbereda helgen. Pizza till middag, så skönt! Hoppas att ni får en skön kväll! Jag bara tjoade här idag....Nu har dom släppt nästa vinters resor så....nu bara lite planering och boka nästa! =) Whieee =) Lyckan är total!!!
Snart är vi tillbaka!!! =)

Fredag =)

Igår var en lång dag, med nya roliga utmaningar som jag oxå klarade av :) Tack, Agneta för all din hjälp! Jag är så glad att vi har varandra =) Igår kväll pratade jag länge med Pillan i telefon, höll henne sällskap på väg hem från jobbet. Tack o lov för mobiler. Många glada skratt blev det. Idag kommer ju Felicia hit men vi behövde inte planera, det hade tjejerna redan gjort ;) Dom är stora nu! Ska bli jättekul att få ha henne här <3 Jag undrar hur det står till när man måste lägga sig i ALLT som man dessutom inte har något att göra med? Skönt att fler reagerar på samma sak nu iaf, det tar lite tid men....allt kommer! Tålamod är något man måste ha i mängder men ibland så sviker det....och jag vill bara skrika ut all sanning men som vanligt så biter jag mig i tungan och fortsätter att vara tyst och le ;) Jag lägger fokus på att planera roliga saker i stället och nu är det massor på g. Ett liv har vi, man vet aldrig när det är slut så..... energin på "puckon" får man bara lägga undan. Det är svårt ibland, när man behöver göra sig av med lite "skit" men.... Svårt att tro att vi för 2 veckor sen var i värmen, badade, skrattade, firade Nattas 13- årsdag ;) Bästa firandet nånsin :) Så lyckliga och en helt fantastiskt dag och kväll! Men nu när man är tillbaka i vardagen och kylan så känns det som väldigt länge sen. Iofs så planerar vi ju nya resor för fullt. Nästan lite deppigt att vara i kylan igen, vi tyckte att det kändes som hurlång tid som helst när vi var borta men nu går tiden rusande fort igen. Vilket iofs är ganska bra för då blir det sommar =) Nu är jag snart lika blek igen som innan vi åkte, det måste jag göra något åt! Träna och sola igen.... Jag skrattar ofta åt att Johan lägger in Melissas och Nattas kläder i min garderob och mina kläder i deras :) Ooops =) Det är faktiskt kul att vi kan dela, det betyder att vi har typ 3 garderober var!!! Snart är det dags för en helg med våra nya vänner och vi ser fram emot det så mycket! Men först kommer "syrran" och hennes familj hit i helgen. Och jag längtar efter dom jättemycket! Sen har vi ett släktdop snart ;) Har inte ens sett mitt första kusinbarn men alla bebisar i den här släkten är ju söta så det ser jag fram emot! Lilla Kiara, måste hitta på en riktigt fin doppresent! Nu ska jag ta mig in i duschen och fixa till mig, Kan inte förstå att det här är 2 veckor sen!

Nya utmaningar!

Jobbar hårt! Får ett par panikattacker om dan bara.... Men som min kloka vän sa häromdagen: Jenny, du är inte hjärnkirurg, blir det fel så gör om. Det är ingen som dör! Tack, kära du! Det hjälper som ett litet mantra i huvudet! Planerar och funderar, om ett par veckor kommer våra nyaste vänner hem till oss. Middag och så ska dom sova kvar. Ska bli så mysigt. Vi längtar och ser fram emot det massor! Men nu har vi lite att lösa, 6 sovplatser först o främst! Vi ska ju bygga men inte förrens i vår så....i framtiden kommer vi ha gott om plats för många fler. Tack o lov, för hos oss är det fullt hus jämt! Längtar så mycket! Imorgon kväll ska vi ha tjejträff med fika och lite planering :-) Det är verkligen på tiden, tjejer! Nu ska jag lägga mig i soffan under filten och titta på tv hela kvällen. Tänker inte göra något annat idag. :-) Ha en skön kväll! (för det tänker jag ha)...

Nej!!!

Vill inte, tänker inte, har inte tid! Men ont i halsen, kroppen o huvudet! Ja, ungefär som alla andra! Men i med ett par alvedon och jobba på ;) Brukar ju inte funka så länge men.... Vi har ju klarat oss så länge, kanske är dags då! Kyligt ute, hela tiden. En sorglig kväll igår, var och tände ljus på kyrkogården. Pratade länge och väl med syrran igår, puss på dig! Ses i helgen! Saknar er så mycket! Men ska få ha Flisan hela helgen...Tjejerna är stora nu! Shopping står på planeringen <3 Ha en fin dag alla!

Trött!

Ojoj, dags att vakna till! Tur att Johan fixat kaffet åt mig, älskar när det doftar kaffe när jag vaknar. Men så trött idag. Men en dusch kan nog råda bot på det. Ska få roligt besök på jobbet idag :) Ett litet "planeringsmöte" :) Kallt som sjutton igen. Nu är jag less på vintern, vill ha vår och värme. Veckan på Teneriffa gav mersmak, älskar värme. Men det är bara att inse, vintern är inte slut på länge än! Ha en fin dag!

En rolig dag!

Fick 2roliga samtal idag! Blir så glad när det jag gör för andra blir så bra! Ger mig så enormt mycket bekräftelse. Jag kan.... känslan är hög! Imorgon får jag ett sånt besök, som ger mig ENERGI! Tack underbara människor! Vi har haft en lugn kväll med en sorglig promenad! Efter den så blev det familjemys. Fika och spelade spel! Livskvalitet ♥ Melissa är ju för skön, vinner STORT över mig o Johan och ropar glatt : JAG ÄGER FETT! !!! Ljuvliga unge! Oj, vi har så mycket planerat nu framöver, massor att se fram emot! Det behövs verkligen nu....Tack för att ni finns och att vi har träffat just er allihopa! Det är bara inse att man får vara glad varje dag man får njuta av att känna andra. Älska dom du älskar och visa det! Dom du inte tycker om: Ge blanka fan i dom, lägg inte ens en gnutta energi på dom. Det är inte värt det! Energitiggare, tyvärr så gör dom oftast vad som helst för lite uppmärksamhet! Ljuger som..... Nej, dax att sova nu! Natti Natti ♥

Ny vecka =)

Godmorgon! En alldeles ny vecka med nya möjligheter! Ha en fin dag alla! :)

Vänner!

Vi hade den enorma turen att träffa nya vänner på semestern! Helt underbara människor! Saknar dom redan, nu snart måste vi träffas igen! Planera nästa semester kanske ;-) Nu ska jag sova efter en lång och händelserik dag! Hade en mysig men sorglig fikastund här idag! Mycket och många känslor i omlopp hela tiden! Natti natti ♥

Lyckligt lottad!

Ja, mitt liv är så bra! Kan inte tänka mig bättre på något vis. Jag är glad och tacksam över alla fina människor vi har i vår närhet. Tjejerna mår bra och har det nu jättebra. Vi gör något gott för andra människor, som behöver det och det känns fantastiskt. Så roligt att det funkar! Ett bra och givande jobb. Underbara grannar, helt enkelt de BÄSTA! Jag behöver inte "tigga" om uppmärksamhet nånstans, för jag har allt och lite till av vad jag behöver. Jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv och om andra det senaste året. Tillfreds med mig själv för första gången i mitt liv :) Jag har gjort mina val, riktigt jobbigt och svårt många gånger och velat backa men....nej, jag är så stark idag och vet att jag har gjort rätt i dessa val. Ibland har jag nästan fått panik och gett fan i allt men jag har klarat av det iaf :) Och nu är allt så bra, så nu är det dags att fortsätta framåt :) Många drömmar och mål har jag så nu kör jag mot första. Funderar ibland på vad som händer när sanningen kommer ikapp för andra människor som jag valt bort i mitt liv, skulle behöva hända :) Men samtidigt vet jag inte vad som skulle hända då. Jaja, den som lever får väl se! Nu ska jag göra en fotobok av alla bilder från våran underbara vecka på Teneriffa, så vi har i väntan på nästa gång vi åker! Drömde inatt att vi redan var tillbaka men icke....tyvärr! Ha en skön söndag!

=)

Vilken härlig dag! Tjejerna skrattar och har kul, en mysdag på riktigt för dom. Ute ett tag i iskylan och sen soffmys =) Städat lite, bakat! Var ju tvungen att visa Agneta att jag kan baka muffins....haha Vi har en gammal historia om ett stort misslyckande gällande muffins, eller mitt misslyckande ;) Men idag gick det bra o dom blev jättegoda, en kladdkaka blev det också! Tjejerna och Johan lagade mat till alla..Tacos...mmm så gott! Jag tog ett bad, men det gick ju så där. Använde lite mycket saker samtidigt i denna iskyla så proppen gick, blev ett snabbt bad! Blev så glad när denna sötnos på 8 år kommer till mig och säger: Jenny, ni har så fint hus!! Åh, hjärtat smälter! Nu har jag precis läst ut sista boken, herregud, har aldrig läst något i stil med dessa ;) Vad ska jag göra nu då? Planera nästa resa...ja! Ser ut som att vi blir fler då :) Önskar att vi stod kvar på den här klippan fortfarande. Så vackert så det tar andan ur en!
Nehe, hopp ner i sängen och sova! Natti natti <3

Jomen....

Är så glad över att mina barn är så söta :) Tacksam varje dag! Och gör allt jag kan för att dom lär sig hur man beter sig och vad som är rätt o fel. Så skönt att dom ser så mycket av vad som egentligen händer och att dom förstår orättvisa redan. Tyvärr så är det långt ifrån okej att dom är utsatta så....tigermamman är vaken igen. Jag kan ta mycket men....vissa skiter i det blå skåpet alldeles för många gånger!!!! Jaja,,,"det som går runt kommer runt" och har dessutom redan kommit runt.... En lugn lördag med en grymt skön sovmorgon blev det här. Nu plockar och städar jag ;) Johan handlar, tjejerna är ute! Ikväll kommer goa vänner och äter middag =) Ungarna bestämde redan igår i skolan att det blir en kinectkväll, haha det brukar bli det :) Killarna gillar ju fotboll bla =) Åh, en mysig kväll att se fram emot igen!!! Njuter av livet!

Herregud!

Ibland så skrattar jag så jag nästan kissar på mig!. GE UPP nån gång! Du är patetisk!!! Ja, det är ju tur att man väljer sina vänner med omsorg! Älskar er alla som jag valt! Hahahaha =) Ni är guld värda <3

16 år <3

Nu har jag klarat av hela veckans utmaningar, spännande som sjutton. Med bara några hjärnsläpp...haha :) Johan och jag har idag 16 år tillsammans <3 Älskar honom mer o mer för varje dag. Under dessa 16 år så har det varit mycket skratt, tårar och massor av allt so hör livet till och jag vill inte byta ut en dag av dom. Man lär sig något av allt som drabbar en. Nu iväg och möta honom, handla, hämta barn och fira svärfar som fyller år ;) Ha en ljuvlig fredag kväll, (för det ska vi ha) =)

Åh, maktlös!!!

Tjejerna har aldrig nånsin behövt möta sorg förut. Önskar att dom inte hade behövt det nånsin. Men nu har det hänt för första gången och tyvärr så kommer det inte vara sista heller. Förlora en kompis, varför??? Dom har aldrig nånsin känt denna förlust, aldrig varit med om någon dom tycker om försvinner! Känner mig så maktlös när barnen är ledsna. Jag som alltid säger att det finns en mening med allt som händer....men det gör det absolut inte! Jag har lärt mig det nu, livet är orättvist med ett stort VARFÖR när det gäller vissa saker. Önskar att jag kunde ta bort smärtan hos dom men.... Livet är inte bara en dans på rosor. Strunta i småsaker och njut och lev för man vet aldrig när det är slut.... ÄLSKA dina nära o kära, och låt dom veta det! Jag älskar min familj och mina vänner så oerhört mycket. Och har lärt mig tidigare att bry mig om dom jag tycker om och tillför mig glädje, så att jag kan ge det tillbaka till människor som uppskattar det! Resten ger jag blanka f-n i. Har precis fått ett tack som jag inte väntat mig, när jag ställde upp till 110 % för ett par år sen. Det var skönt att höra hur uppskattat det faktiskt var. Det värmer så mycket i hjärtat. Jag tvekar aldrig nånsin att hjälpa någon, ibland rätt och ibland fel. Men det blir en hård läxa i livet och ett uttömt energiförråd när det inte är till rätt. Nu ska jag ta ett bad och sen krypa ner i sängen med min älskade Johan. Natti natti

Så sjukt stolt över mig själv!

Fick ett så roligt jobb igår :) Och lyckades så bra! Jag kan....! Glädjen man känner när man gör någon glad är obetalbar! Jätteroligt besök 2 ggr på jobbet och det gav mig så mycket energi! Tack! Snön vräkte ner så jag beslutade mig för att åka hem vid 15.30, handla lite innan det blev mörkt. Man såg tydligen inte vägen alls. Så jag åkte och herregud, va snö det var. Snacka om att befinna sig i sin egna lilla värld. Käkade middag och skjutsade iväg Melissa till Maxi. Ja, vardagen är igång igen. Sen var vi och hälsade på vänner. Det var jätteskönt att träffa dom nu. Dags att komma ur semesterbubblan och ta tag i verkligheten trots att den just nu är riktigt jobbig. Johan och jag har dessutom årsdag på fredag- 16 år tillsammans!!! Kan inte vara lyckligare. Älskar honom så mycket! Man kan inte ha det bättre :) Nehe, dags att bege sig till jobbet. Ha en fin dag och var rädda om er!

Så lycklig!


Modig tjej!


Godmorgon!

Jaha, då var det dags för tidiga mornar igen då! Känns som att jag precis kröp ner i sängen men.... Ändå ganska skönt att vara igång! ;) Få iväg tjejerna till skolan och mig själv till jobbet! Handla måste vi göra idag med, fylla på massor. Ha en fin dag =)

Nope!

Vintern är inget för mig. Drömmer mig tillbaka, precis tittat på all videofilm från Teneriffa och längtar tillbaks!!! Johan säger hela tiden att sen...då ska vi bo så! Skönt att ha stora barn som oxå njuter av att åka iväg! Men när dom är vuxna, då är vi fortfarande unga..hihi ;) Då drar vi när vi känner för det!!! Vill, vill åka nu! Ikväll har vi firat Natta lite som nu är tonåring ;) Vilka presenter hon har fått :) Det börjar bli dyrt!!! Dessutom kan hon förhandla så nu har jag visst gått med på massor av saker! Oj oj, =) Men är hon nöjd så är vi nöjda, det gäller båda våra tjejer ;) Så snart springer det runt en liten valp här också! Nej, nu är det dags att hoppa i säng, jobbardags imorgon! Dom har redan jagat mig idag så....=) Natti natti

Bara går runt!

Vill tillbaka nu.... Johan plågar mig med filmer och foton!!! Längtar så mycket efter nästa gång vi kommer dit! Redan kollat nya resor tillbaka...hihi ;) Vi är KÄRA <3

Dvala!!!


Teneriffa!

Vilken vecka :) Får nypa mig i armen för att veta att jag inte drömmer. Sol, ca 27 grader varmt varje dag, pool, hav, mat och en lycklig familj! Träffat ljuvliga människor, ja helt enkelt levt i en dröm i 1 vecka ;) Nästa gång blir det 2 veckor!!! Men nu hemma i verkligheten och vardagen igen! Tack alla våra kära grannar för hjälpen och frukosten i kylskåpet, Ni är helt enkelt BÄST!

Vi har haft det helt fantastiskt!


Hemma igen!


<3

Finns inga ord just nu....................... <3

Trött!

Lyckades somna när jag kom hem från jobbet! Skulle bara kolla på film med tjejerna men när man tänt brasan och lägger sig o soffan då....är det gonatt! Iaf för mig :-) Jätteskönt men jag blev helt lost! Gjorde iaf en god paj till middag, sen blev det en promenad med Johan o Musse! Natta hade gjort kaffe tills vi kom hem. Vi planerade hennes rum lite grann, vi måste ju göra om bådas nu! Dom är bara 4 år gamla men.... nåt stör! Så bara göra om :-) Sen spelade vi spel som Johan fick i julklapp, jätteroligt! Melissa tände ljus i hela badrummet och berättade läskiga spökhistorier för mig när jag låg i badet! Jättemysig kväll och nu är det god natt på riktigt! Så natti natti :-)

Nyårsdagen 2013 =)

Vet inte varför men är alltid så seg på nyårsdagen ;) Är ju alltid nykter och kör men alltid seg! Kom iofs hem vid 3 efter en grymt rolig nyårsafton ;) Hade roligt besök igår av min käre farbror och hans tjej, det var så länge sen vi sågs. Dom kom och hälsade på med mamma o pappa. Jätteroligt :) Sen kom Robban och hans nya tjej oxå över. En riktigt rolig dag. Sen åt vi middag och landade i soffan! Nöjda och glada ;) Nu första jobbdagen efter jullovet :) Känns riktigt roligt :) Snart åker vi :) Tjohoo!!! Ha en fin dag!

2013

Vilken rolig nyårsafton :) Härliga människor, mysiga ungar,massa mat, spel och skratt! Så kul! :) Men nu är det GOTT NYTT ÅR! =)

RSS 2.0