Finlir.... ;)

Nu kör vi sista på altanen =) Igår blev det shopping på hög nivå igen, nästan klara. Köpte 42 stycken buskar, blommor och en palm! Tjohoo, vad fint det blir. Var en sväng till läkaren också, det gick bra. Hon var så snäll att hon slog ihop dom 2 tiderna jag fått och gjorde allt igår, så jag behöver inte åka dit nästa vecka också. Nu är det bara att vänta på svar. Blev ju ett riktigt hundväder framåt kvällen så jag o Natalie hade filmkväll. Ljuvligt! Dom andra spelade spel =) Nej, nu ska vi fortsätta så vi blir klara. Ska iväg i helgen på pool och kräftkalas! Då måste det vara klart både ute och inne! Rensar kläder, har köpte så mycket nytt för allt är för stort så måste fixa! Skönt när det är gjort! Ha en fin dag!

Världens mysigaste söndag!

Var iväg på picnic med våra underbara vänner och gudbarn! Fikade, lekte, tittade på båtar och bara var! Lyckliga oss som har dom <3
Världens finaste gudfar o gudbarn!
Lycka att ha en vän som dig! <3
Lite härlig lek i parken! =) En underbar söndag! Igår blev en lugn dag med massor av kaffe! Började tidigt på morgonen med att åka till Byggmax, sen kom det folk i omgångar hela dagen! Jättekul, började med Anna o barnen =) Tittade på kycklingarna och lekte och busade! Härliga ungar :) Sen kom det lite killar på kaffe =) Sen kom våra underbara grannar och avslutningsvis så kom Johans moster och sambo! Från 10-20 var det fullt hus =) Tänk att i det här huset är det alltid fullt ös =) Sen kommer Tobbe med familj också......äntligen!! Några dagar, åh, vad det ska bli kul! Idag ska vi iväg och handla lite snygga detaljer till altanen och på ett läkarbesök. Sen blir det till att färdigställa :) Är så stolt över Johan och mig som har byggt allt tillsammans utan att bråka nån gång och så fint det blev! =) Ha en fin dag!

Öregrund! :)

En urmysig dag i Öregrund o Östhammar med härligt sällskap! Började på stranden, blev lite strosning i Öregrund, glass! Bad igen och ungarna bara njuter. Avslutades med en jättegod pizza i Östhammar och lite mer lek =) Jättehärligt!
Idag blir det fortsatt bygge =) Fick ett så fint inlägg på f.b. Bonnie, jag längtar efter dig också <3 Min fina vän! Vi hittar på något kul att göra NU! <3 Ha det bäst!

Tjohoo.... :)

Tack Tobbe, min dag hade inte kunnat börja bättre! =) Yes!! Som jag längtar!!! Igår blev det altan hela dagen med några små utflykter. Det blir så bra =) Hade flera besök här igår som "inspekterade" och godkände! Idag blir en heldag i sol/bad och strosa runt i Öregrund! Middag o glass med mycket trevligt sällskap! Förra året var vi i Örebro och hade så sjukt kul =) Nu satsar vi på bara roliga saker! Jag slutar aldrig att förvånas av vissa, skaffa kompisar, skaffa ett liv! Man lägger sig i allt och bråkar om allt..tom med sånt som andra aldrig överhuvudtaget skulle bry sig om! Men får man ingen uppmärksamhet så får man skaffa det nånstans och tro att man är viktig. När man egentligen bara är en pain! Ja, att man orkar! Bitterhet!!! Men vakna upp, snälla! Snacket går och som jag brukar säga, inte lätt att få bort när det är negativt!
Så här njuter man av livet! Junior kan =)

Uppe med tuppen igen! =)

Måste ha mera virke! Igår blev det altanbygge hela dagen =) Natta var hemma, helmysigt! Hon gjorde middag! Åkte iväg och hyrde en film och köpte godis och chips! Soft kväll! Men först en promenad med hundarna, sen soffläge! Johan hittade en liten kyckling, nere hos hönsen som Melissa väntat på. Lyckan är enorm. Nu väntar vi på en till! Coolt, en liten svart kyckling! Nu måste vi köpa mat till den! =) Ser fram emot imorgon, då vi ska tillbringa dagen med tjejernas gudmors familj. Ut och bada och strosa i Öregrund bla. Jippie, så mysigt! Ett bra initiativ, tack för det =) Så imorgon blir det paus i byggandet! Idag kanske det blir ett dopp i poolen, igårkväll var det 26 grader varmt! =) Älskar sommaren =) Vi fick oss en ny tankeställare igår, livet kan ta slut väldigt fort så.........njut varje dag! Må så gott!

S o l e n!

Du kom tillbaka ;) Igår blev en förberedande dag, påbörjade altanen och solade hela dagen. Vi tog en tripp till Sigtuna på kvällen, Natta o Stella följde med! Jättemysigt! Strosade runt i hamnen, käkade glass och bara njöt! Jag älskar sommaren :)
Tänk om man kunde få ha det så här jämt!
Livet leker! ;) Blev en fika hos Viktor o hans söta familj! Ljuvliga ungar <3 Vilket härligt skratt den lille gossen har, sånt som smittar....fort! Nej, ut i solen, det gäller att njuta medans den är här! Tack o lov för att vi har Teneriffa bokat i vinter ;)
Må väl =)

Jag tror att vi var uppe före tuppen! =)

Haha....semester! Klockan ringde 5, vi kom i säng vid 1 inatt ;) Johan och jag var och handlade virke före 7 idag. Nu har vi allt för att börja med våran altan!! Tjohoo, men först o främst, en kaffe och sommarlovsmorgon med Melissa. Stormen fortsätter, vad är felet? Sommar o sol, ska det vara! Kämpar ju hårt för att bli brun! Men just nu lyser solen med sin frånvaro. Vi har riktigt mysiga dagar nu och långa kvällar ;) Livskvalitet!!!
Hahaha...jag skrattade så gott ;) Fick visa leg när jag köpte cigg, så jag passade på att gunga och leka lite i parken!
En som gillar poolhäng är Junior! <3 En underbart stor hund i en liten förpackning!!!
Ha en härlig dag!

Usch!

Det finns visst någon för oss alla: som vi verkligen INTE tycker om. Inte ens det minsta och jag lovar: jag har verkligen försökt! Avsky är rätt ord! Det finns alla gånger nån som känner likadant för mig men....jag låter iaf denna nån vara! Jag höll alldeles nyss på att sumpa en av mina bästa vänner tack vare denne " ljuvliga" person pga att jag drar mig undan.....hårt! Men jag är så oerhört glad över att jag har envisa vänner som känner mig grundligt och vet precis varför.... Tack! Jag gör mitt absolut BÄSTA att försöka ignorera men....ibland är det svårt!!! Men ni som känner mig så bra vet ju hur det är! Ja, ni kanske har rätt..... ;-) Kör lite poolhäng nu på e.m. och kom in i dessa funderingar.....usch! Har dessutom en klump i magen, det sägs att en tonårstjej har dött efter att ha blivit påkörd av Roslagsbanan! Så tragiskt, blir så ledsen....igen! Natta ringde iaf direkt!

Det känns som att den här bilden

talar ett tydligt språk! Så är det, vänder ryggen till! Njöt av havet och min fina familj så mycket igår! Älska NU!

Mmmm, jordgubbar!

Finaste Sandra kom och gav oss jordgubbar igår! Blev ett väldigt gott mellis på tåget till Täby.
Jag och tjejerna tog en rejäl shoppingtur igår, alla hittade vi massor som vi ville ha. Åh, vad det är roligt att shoppa nu =) Speciellt som Natta och jag kan dela allt! Blev en lugn kväll, promenerade med hundarna, lyssnade på musik och bara var. Sen åkte Melissa och jag till Åkersberga för att hämta Natta. Tog med oss jordgubbar och lämnade av på mitt gamla jobb =) Gjorde en gammal man lycklig igen <3 Var hemma sent, såg en bäver på vägen hem. Kul, 3:e kvällen vi ser den! Häftigt! Men idag måste det fortsätta vara sol, jag vill ligga och flyta runt i poolen nån gång! Ha en fin dag!

Cirkus!

Igår var vi på Cirkus Wictoria =) Det var det roligaste på länge, Melissa var helt lyrisk. När vi köpte biljetterna så var det ägarinnan själv som sålde dom. Melissa tyckte att det var så spännande för hon har aldrig varit på cirkus, hon var för liten för att komma ihåg. Stackars krake, sa hon till Melissa. Du får helt enkelt följa med oss 1 vecka med cirkusen ;) Det gillade Melissa skarpt! Jätteroligt! Så planeringen var i full gång igår kväll. Måste börja spara pengar för nästa år ska jag gå med en kompis och då går vi själva! Ja, så är det med stora barn.........skönt! =) Idag hoppas jag på solen....herregud, jag har ju fyllt poolen för att kunna ha sköna poolhäng här! Ha en härlig dag =)

1:a semesterdagen ;)

Tillbringades i solen, helt o hållet! Jag plockade fram poolen och fyllde med varmt vatten, annars lär det ju ta flera veckor innan det går att bada! =) Oh, jösses vad härligt det var =)
Melissa och jag drog iväg till sparren en liten stund också. Träffade hennes kusiner där så hon fick lite badsällskap. Och jag slapp höra att jag skulle bada....... Perfekt! Natta och Isabell kom hem på kvällen, hur kul som helst att se dom två tillsammans. Sist var dom små bebisar <3 Kul att sitta och snacka med dom. Ska se om jag hittar lite gamla foton sen dom var små! Hmm, var är solen idag då? Måste iofs handla idag till grillfesten imorgon så.... solning imorgon då! Må så gott!

Sådärja!

1:a semesterdagen och S O L E N skiner från en klarblå himmel! Kan inte bli bättre, det blir en dag på stranden ;) Ska försöka mig på lite altanplanering också. Kvällen har jag vikt åt min finaste Pamela! Så mysigt! Nästan 4 veckor utan väckarklockor och annat dravel bara "ta dan som den kommer". Sommaren är oslagbar just nu! Fri som en fågel :)

Underbara människor!

Jag är glad och tacksam över alla dessa underbara människor i mitt liv.Vill jag inte så behöver jag aldrig nånsin vara ensam. Hur man kan få det så bra tillsammans med alla grannar är helt otroligt. Men har hjälper vi varandra och ställer upp för varandra jämt, Guld värt! Härliga fikastunder. middagar och alla shoppingturer. Fantastiskt :) Semestern närmar sig.....tjohoo! Njuta är ordet för denna semester :) Startar med att träffa Pamela <3 Gör någon glad idag!!! =) Må så gott och låt någon annan få må gott! Det värmer hjärtat oerhört, jag blir fortfarande alldeles varm när jag tänker på kalaset förra veckan!

Skumt!

En dag på stranden igår......jättevarmt och skönt! Njöt och solade precis hela dagen! Och nu..........kallt! Varför??? Jaja, bara fortsätta inne idag då, så det blir klart någon gång! För brun blir man ju inte idag! Måste pysa iväg o handla lite också så....en pysseldag helt enkelt! ;)
Gårdagen på stranden :)

Haft en helhärlig dag!

Fixa och dona lite under fm. Åkte iväg till Vallentuna och fixade några saker! Blev bjuden på fika och härligt sällskap! Shopping i Arninge, träffade mamma o pappa! Pös iväg o hämtade Melissa, blev middag hos Murre. Ljuvliga människa ♥ Mamma o pappa blev helnöjda! Man kan inte bli annat hos honom! Dom visade sin nya, grymt snygga bil! Ojoj! Fika hos oss, så dom fick se tjejernas nya rum! Nu är dom nästan klara, bara ny matta till Natalies rum som saknas.Hittade ingen! Sen kom David förbi och kikade oxå, så roligt att få visa den enorma skillnaden! Vi satt ute p pratade tills det var dags för mig att åka tillbaka till Vallentuna och hämta Natta! ;-) Sommaren är ljuvlig! Nu ska jag straxt sova, är trött o nöjd för idag! Natti natti

<3


Funderingar!

Jag har många gånger fått höra att:"Livet förändras inte när man får barn"! Men så fel det är!!! Om livet någon gång förändras så är det just när man får barn! Jag kan inte ens tänka mig vårt liv utan våra barn. Nu har vi stora barn som är just så fina, snälla som man kan önska sig. Och dom har alltid något att göra och några att vara med. Antingen är dom hemma, flera stycken eller inte hemma alls =) Planeringen är enorm för att få ihop, hämta/lämna, mat till alla och givetvis sovplatser. Men jag älskar det! Och är stolt över hur fina människor mina barn blivit. Dom har alltid fått varit med på allt, lätträknade gånger vi haft barnvakt under deras liv. Nu är jag snart 35 år och jätteglad över att ha så stora, självständiga ungar. Och är pigg, alert och kan göra så mycket. Mina vänner runt omkring får så många fina bebisar så jag är inte utan bebisgos och små härliga ungar iaf. Nu har vi precis gjort färdigt Nattas rum och vi har verkligen en tonåring!!! Så fint blev det och hon är så glad! Ja, en stolt mamma är vad jag är! Men när vi satt och pratade igår, jag o Pamela så kom vi fram till att det verkligen är så att A L L T har en mening! Ibland undrar man varför det är på ett visst sätt men......... "Det som inte dödar, det härdar" Önskar att man ibland slapp gå igenom vissa jobbiga saker men....man kommer ju starkare ur det. Och starkare än så här har jag aldrig varit!!! Jag har landat och accepterat hur det ser ut nu. Pamela, så sann du är! "skit i omgivningen och låt ditt eget välmående komma först" DU är viktigast! Word!!!! Nu ska jag väcka min finaste Natta och skjutsa henne till tåget och sen njuta av en ledig dag! =)

Varmt hjärta!!!

Idag tog jag mig tid att värma en gammal mans hjärta. För mig var det inte många minuter det tog men för honom var det ALLT! Lyckorus i kroppen efter att ha gjort något bra. Grattis på födelsedagen, vännen! Sen blev det en date med finaste Pamela...äntligen. Vilken härlig dag jag har haft! Bjuden på lunch o fika i solen, och denna underbara avslutning! Hämtade min stora dotter hos kompisar i Berga. Då passade vi på att ta en shoppingtur tillsammans =) Blev jättefina tavlor till hennes "nya" rum. Nu känner jag mig så nöjd, så att soffan lockar enormt just nu! Ta hand om er och kom i håg " Allt har en mening"! Tack för att du ställde upp som fotograf, Danne. Det är guld värt!

Vilken härlig kväll!

Tack Annika och Andreas för god mat och en härlig kväll! Ses snart igen =) Jättekul att springa på Jenny ute på kvällspromenaden! Alltid lika kul att träffa dig! Ses snart! Vi har så många som vi är på väg till, fika på många ställen. Jag lovar vi är på väg till er alla! Nu blir det lite jobb. Och sen kalas ikväll! 80+ hipp hipp hurra för finaste dig idag! <3 Så grymt nöjd med tjejernas rum så nu väntar lite shopping för att färdigställa dem bara. Må så gott!

Dags för middag!

Nu har det äntligen blivit dags för middag hos Annika o Andreas! Tiden går så oerhört fort men nu är det dags =) Ska bli jätteroligt! Mysigt att se hur dom har fått till det sen dom flyttade in! Här är det snart färdigt, har en vända till att måla bara. Det är så fint =) Lite shopping, lite nya saker sen är det tipp topp!!! Vårt hus är inte ens 5 år gammalt men redan omgjort, men nu har tjejerna nya rum........igen! Allt för dom!!! Nedräkningen till semestern har börjat på allvar...tjihoo! Ha en mysig dag!

Som sagt!!!!

Har så mycket för mig just nu!!! Målat ett rum klart, det blir så fint, vilken skillnad! Fixat ute, köpte nya buskar när Johanna och jag var och handlade så ytterligare en ny rabatt! =) Vi hade fest hos grannarna i lördags, det är bara konstaterat att det är världens bästa grannar. Vilken trygghet att ha dessa människor i vårt liv. Och alla tycker likadant! Tack för att ni finns <3 I söndags packade vi nya picnickorgen med middag och drog iväg till sjön. Melissa badade =) Det är livskvalitet! Igår kväll åkte vi iväg till sparren en sväng så tjejerna fick bada och jag satt på stranden och njöt! Älskar sommaren =) Jobba några dagar till sen är det semester! Må så gott!

Spännande natt!

Fick träffa en ny människa inatt som har en gemensam kompis med mig och heter dessutom samma sak som mig! Världen är bra liten ändå. Det var kul att få höra lite! Blev "jagad" av polisen också, vilket är jättebra ;) Dom var här ute och kollade fylla, och jag har ju aldrig någonting att dölja så jag tycker att det är jättebra. Dom får gärna vara här mycket, mycket mer. Men jag lovar att man funderar när det är 2 polisbilar i den här lilla byn! Mer sånt! =) Sen ringer Johans mobil mitt i natten, hör det för sent och inget nummer som finns inlagt i telefonen. Väntade på att det skulle ringa igen men nej. Man hinner ju fundera några gånger innan man somnar om igen. Idag kommer Melissa hem också, älsklingen! :) Kalas ikväll! :) Pyssla lite under dagen och se om jag o Johanna kan pysa iväg och köpa en present till födelsedagsbarnen ikväll ;) Ha en fin dag <3

2 år!!!

Idag blir en av jordens finaste ungar 2 år...min lilla prins <3 Kan nästan inte förstå att det var 2 år sen han kom. 6 ggr har jag varit med om förlossningar, så sjukt häftigt! 3 egna och 3 andra. Måste ju bara säga att det är någonting som jag är så stolt över och alla minnen värmer verkligen hjärtat! Känslan att vara med en kär vän och vara den första som ser det lilla livet är obeskrivligt. En speciell relation för alltid. Hugos pussar o kramar, Hanna-lis leenden när hon kommer framspringande....ja, finns knappt ord att beskriva känslan. Stolt när jag ser viken fin kille Kimpan är. Ja, överväldigande känslor! Tacksamhet över att få ha varit delaktig <3 Många fina barn i vår närhet för att inte säga massor. Skulle kunna rabbla upp dom allihopa men.... alla vet att jag tycker om dom och att ha dom i vårt liv! Idag tog jag en tripp till Täby centrum och shoppade lite till, var tvungen att få tag i sandleksaker till Hugo som fick sin sandlåda nu. Kände att vi inte bara kunde komma med en hög brädor. Sen blev det kläder o halsband till Matilda, bättre sent än aldrig ;) Och ännu mer nya kläder till mig....hihi Så kul!!! Nu har Natta äntligen kommit hem, var ljuvligt att kunna krama om henne på riktigt! <3 Lämnade av Johan på krogen och tog en promenad med Natta o hundarna. Njuter!!! Pratade lite skit med grannarna ;) Imorgon är det middag o kalas igen i byn!!! :) Tjihoo....det är som det brukar! Funderar över hur vissa människor är funtade, ego- javisst! Men när ALLT och då menar jag verkligen ALLT handlar om den, hur tänker man då? Det finns såna som kan vrida och vända allt till sin egen fördel men....den gubben går inte längre....inte hos mig iaf!!! Vad som än händer/ har hänt så... Nej, hos mig är det stopp! Orkar inte ens ödsla den energin på dessa längre utan kör vidare på " Det man ger, det får man"! Och du kan stå på tå men du kommer aldrig upp i min nivå!!! Hipp hipp hurra för finaste, goaste Hugo idá........... Hoppas att du kommer ha mycket roligt i denna!

Varför så trött?

Ojojoj, just nu är jag så trött! Kanske behöver lite semester och ladda upp batterierna. Iofs så håller man ju på från tidig morgon till sen kväll nu. Först jobba sen fixa här hemma. Har åstadkommit en ny fin rabatt, hoppas att den kommer att få vara kvar bara. Idag blir det nog en lugn kväll, iväg en sväng med Johan tror jag. Saknar tjejerna massor nu =) Inte van vid denna tystnad. Men dom har det hur bra som helst så.....;) Imorgon är det nog dags för lite ny shopping, lite födelsedagspresenter att fixa till kalaset på lördag. Till finaste 2-åringen imorgon är redan klart! En fin sandlåda blev det, ska bara komplettera lite. Käraste unge =) Jag tror inte att jag hänger med längre, tiden går så oerhört fort! Ha en fin dag!
Här är livsnjutaren nr 1 ;) Våran finaste Mysior <3

Supernöjd!

Tror inte att det kunde blivit bättre..... Färdig med nya uteplatsen:
Nu finns det gott om plats för alla härliga människor. "Nya" möbler, nytt ställe! Vi är ju alltid så många så nu finns det ett perfekt ställe så länge =) Det var full aktivitet i byn i går, alla var överallt och hjälpte varandra. Så härligt!! Johan grävde för dränering hela kvällen, så nu kan vi flytta på vedbon också. Det blir färdigt så småningom men vem har bråttom? Men som David sa till mig när vi åkte och handlade, vi blir aldrig färdiga!!! Sant! Men vi har iaf dom underbaraste grannarna här i vår by. 4 hus och alla lika härliga! Må så gott och ha en fin dag!

RSS 2.0