Jaha, redan fredag igen!

Alltså hur fort går det egentligen? Veckorna springer på ;-) Snart är vi: Team Teneriffa tillbaka där ju....haha! Så klockrent, Ante ;-) I tisdags var jag o Johan på Ikea och handlade nytt! Man kan ju nästan säga att vi har börjat dejta igen...haha ;-) Tjejerna har jämt så mycket för sig, så vi är ensamma! Men det är det bästa som kan hända för ett förhållande, tror jag! Egentid o gemensamtid, bara vi och en massa kul när vi är tillsammans allihopa o alla tjejernas vänner! Just nu sitter jag på tåget för en ny date med Johan ♥ Fick världens gulligaste mess av honom idag! Blev alldeles glad o lycklig! Älskar dig oxå oerhört mycket! Missade tyvärr en fika med min goa vän Agneta idag, som hon ringde och bjöd mig på! Blev senare än planerat hemgång från jobbet! Asch, nytt försök bara ;-) Var iväg till vetrinären med hundarna häromkvällen, det var så kul att höra vilka härliga, trygga hundar vi har! Jag är grymt stolt över dom, jobbar på dagarna - busar på kvällarna! Ha en trevlig kväll!


Fy.....

Usch, vad trött jag är! Helt galet, skulle behöva gå i ide o sova! En stund på soffan nu o sen har jag lite ny energi hoppas jag! :O

Redan måndag igen...

Haft en enormt bra helg! Hela lördan var vi hos våra nya vänner! Helt galet roliga människor! Fika, promenad för att få se oss omkring och få lite sol! Satt på altanen och njöt av värmen! Sjukt skönt! Middag, jättegott, grillat o hemgjord potatissallad mm. ;-) Sen blev det fototajm, Teneriffa ;-) Trodde inte att man kunde klicka så med en hel familj, alla tycker om varann helskarpt! Så kul att se hur trygg Junior är,han fann sig tillrätta direkt.Så mysig hund.Lyckan att se Musse o Junior tillsammans är obetalbart.Längtar redan tills vi ses igen. Söndagen gick helt i städtecken, tvätta,städa, gjorde om lite! Jättenöjda, så kul! Nu blir det shopping, igen....;-) Måste iväg o köpa en soffa, gardiner o mattor o väggfärg. Har en ny ide som jag måste prova!!! Hihi....det är så bra att vi äger det här huset så vi kan göra precis vad vi vill! Ha en trevlig kväll!

Fullt ös!

Skål, hör jag av killarna just nu! Haft en hektisk dag men ack så ljuvlig! Shopping på hög nivå, fick äntligen köpa converse till Natta o annat smått o gott! Det är riktigt dyrt med stora barn, men.... Passade på att sitta hos frissan....lyx! Tjejkväll, jättemysigt! Varit chaufför ganska mycket oxå till tjejerna men det gav mig möjligheten att träffa en go vän många gånger idag! Såna här dagar värmer hjärtat o är guld värda! Jag bara njuter hela tiden ♥ Fullt ös o dörren går i ett här! Underbart! Fina människor som gör mig glad! Tack för idag!

Kär som....

Så fin!

Nu tar vi helg, jag o Junior med tjejerna! ;-) Trevlig kväll!

Nu.....

Värmen kommer, det känns på dagarna när solen skiner! Hela kroppen vaknar till liv igen :-) Nu har Natta kommit hem igen efter några dagar hos kusinerna. Lämnade henne i måndags, hos Marie i Täby. Träffade mina underbara vänner ♥ Älskar er! När Natta kom hem, åkte Melissa till sin kompis som varit här sen i söndags. Vi är så stolta över dom, superduktiga har dom varit. På fredag ska dom få lite belöningar, shopping bla. Sen blir det tjejkväll för min del o killkväll för Johan ;-) Sen är det Lördag o äntligen dax att träffa våra underbara reskompisar igen...tjohoo! Jag hade sett fram emot en tvkväll som onsdagar brukar vara men...nån har bestämt att det ska vara hockey istället! F-n!!! Jaja...kanske ska göra som hundarna och däcka istället! Nån ringde mig inatt så inte sovit speciellt bra....natti natti



En fin påskhelg!

Långfredagen tillbringade vi i Lindholmen med årets första grillning! Ger ju lite hopp :) Ungarna har skitroligt ihop o Junior är som hemma. Jagar katterna o springer runt. Vi bara njuter. Blev en titt på "Lets dance". Påskafton åkte Johan o jag till Arninge o traskade runt, letade påskpresenter till några barn. Våra gick ju bra och hitta till, sen kom utmaningen. Till en 7-månaders kille, men vi lyckades med den också =) Mamma o pappa kom med jättegod mat o Melissa gjorde tårta. Grannarna kom och åt tårta på kvällen, så det blev en spelkväll =) Hur roligt som helst!
Igår tog jag o Johan o lastade in hundarna och åkte iväg till berga, på en riktig minnestur. Kikade där jag bodde när jag växte upp o var mina nära vänner växte upp. Herregud va det har förändrats! Köpte en smörgåstårta och åkte ner till havsbadet och åt o njöt av solen. Sen avslutade vi turen med fika hos Percy, och där hittade jag äntligen 1:a vårtecknet: snödroppar! Så mysigt! Alla fina blommor finns hos Percy!! Tack för en mysig fika o vi ses snart igen! På kvällen slog ett ruskigt gallstensanfall till som inte gav sig för någonting. 3 inatt fick Johan ringa ambulansen, som kom. Efter deras underverk så släppte det och jag somnade. Tack o lov! Tack Johan, Älskar dig enormt mycket! Ikväll får du sova gott!
Puss på er alla

RSS 2.0