Så sant!

Du kan stå på tå, men du kommer aldrig upp i min nivå. Så är det!!!!

Så ja.....




Mål!!!!

Så sjukt stolt över mig själv! Vågen står nu på 53 kg ;-) För 3 år sen stod den på 100+ men nu.....haha Glad, nöjd och j-kligt lycklig! Bara känslan att kunna ta på sig vad man vill är obeskrivlig. Nattas garderob är ljuvlig, jag kan ha hennes kläder. Behöver inte använda stora tält/tantkläder.... är stolt över min kropp! Ökat muskelmassan med mååånga %. Idag är dagen med stort D här så nu blir det till att fira! :-)

Som sagt!!!!

"Det man ger, det får man!!" En vacker dag så kommer sanningarna ikapp och det är dags att stå för sina val! Är glad över att jag redan tagit smällen för länge sen och gjort mina val! Finns många människor i vårt liv som är värda sin vikt i guld och jag gör allt jag kan för att hjälpa dom som behöver det. Gulliga ni! Snart är det dags för alla roliga saker med A L L A härliga vänner! Just nu är det så mycket på g, och mycket planeringar överallt så det bara kokar! Har även lite "skit" att ordna upp också, men som sagt allt löser sig......snart! Går åt lite mycket energi bara åt sånt! Tack kära grannar för att ni finns och för er ovärdeliga hjälp jämt! ;) Nu ska jag ta mig ut i stormen, varför sitta inne när hoppet är ute?

Skönt, skönt, skönt!

Plötsligt händer det! Så skönt när man vet att man har rätt känsla och andra bekräftar det! Säger bara; Lycka till! Igår var det STORA melodifestivalen, vi tillbringade kvällen ihop med våra härliga grannar. Kvällen bjöd på många skratt! Är just nu så glad, hela jag :) Idag blir det sol, städa o tvätta lite. Och iväg o handla ännu mer blommor med en go vän! Älskar alla mina blommor o planteringar som det växer så det knakar i. Kanske vi kan använda lite hemodlat till midsommar ;) Planeringen är i full gång. Tack Bonnie, för att just DU finns i mitt liv! <3 Det är ingen vanlig dag för det är Pamelas födelsedag...hurra hurra hurra GRATTIS en av mina käraste vänner sen lång tid tillbaka! Hoppas att du får en fin födelsedag och att vi snart sitter ute till havs och njuter. Fira din födelsedag och har lika kul som förra gången.
Ha en fin dag alla!!!

Bekräftelse!!!!

Ja, äntligen! Som sagt jag har väntat o väntat på denna dag, nu kom den! Man får det man ger!!! Lyckan är enorm! Tack alla fina vänner! Ni vet vilka ni är ♥♥♥

Hipp hipp hurra! ;)

För finaste Sandra idag.... Grattis!
Hoppas att du haft en fin dag! Puss o kram

Dags igen!!

Fick ett nytt gallstensanfall....finns bara en sak att säga...FY FAN!!! Önskar inte ens min värsta ovän denna smärta! Satt i länge men...gick över på eftermiddagen idag. Då mår man som en prinsessa! Njuter som 17! Och får så sjukt mycket energi. Det var rätt tufft att jobba med det, kan jag säga men.....allt går, bara man vill! Johan o jag drog iväg och handlade efter jobbet. Massa mat, vi har 8 ungar här i helgen :) Dom hade dessutom beställt läsk, godis o chips! Mysigt att ha alla här, huset är fullt jämt! Sen kom grannen och hälsade på, då försvann både han o Johan. Jag passade på att vattna allt som jag planterat. Och nu har jag äntligen massa syrener. ;) Har en trött, söt, liten valp som ligger och sover på mina ben just nu! MysB U S I O R! Tänk så mycket glädje dessa hundar ger ;) Ha en härlig helg!

Fasta....usch!

Var tvungen att vara fastande idag pga sjukhusbesök! Blä, vilken huvudvärk!!! Men nu har vi sett " skönheterna" dvs gallstenarna som så fint ligger i gallblåsan. Så fortsättning följer på det här. Nu jobba ;-) Ringa några samtal och sen får vi se vad som händer, många planer nu :-) Först försöka boka en bra tjejkryssning, en favorit i repris! Pamela, nu sticker vi! Tjejerna är superlyckliga♡ Ha en fantastisk dag!

Kalas!

Grattis till 2 av jordens sötaste ungar! Jösses, 3 & 11 år! Alla ungar växer ju ikapp oss ;-) En lika mysig fika som alltid! Nu efter en uppfriskande kvällspromenad med hela familjen så blir det " Biggest looser" ! Var tvungen att tända en brasa så nu njuter vi här i soffan! Tack för idag alla fina! Natti natti ★★★

Ny vecka =) och närmare sommarlovet!!!

Jippie, vad skönt! Har varit ute hela helgen ;) Blev en långpromenad i lördags med grannarna, 2,5 timmar vid sjön Sparren. Avslutade dagen med pizza och mys vid havet. Tittade på båtar. Igår hade vi fikagäster som avlöstes av middagsgäster :)Hälsade på 2 par vänner under dagen. Blev en cykeltur till goa vänner också, alltid lika mysigt att komma dit. Man hinner så sjukt mycket dessa ljuvliga utedagar. Dom är långa. Johan och jag avslutade dagen med en promenad och dusch. Sen sov man så gott! Inte lång tid kvar nu innan det är sommarlov med massa skojiga saker planerade ;)

Oj oj!

Länge sen nu! Jag vet inte var tiden tar vägen??? Är vi hemma så håller vi på ute ;) Börjar bli precis som vi vill ha det. Nu är det bara att starta med bygget kvar. Jag planterar och fixar för fullt. Fick jordärtskockor häromkvällen av en go vän och ska till honom och hämta syrener. Vet precis var jag ska ha en syrenhäck nu.... =) Johan har fixat så fint, ett riktigt pysselhörn till mig! <3 Det är bara det att jag ska hinna måla om härinne också men....har svårt att vara inne överhuvudtaget i denna ljuvliga vår! Har nog längtat alldeles för länge efter den. Jag trodde nånstans att våren skulle komma fortare eftersom att vi fick 1 veckas sommar mitt i vintern men....den känns längre än nånsin. Undra hur det känns efter 2 veckor nästa vinter?? Men en liten fundering....."Varför sitta inne, när hoppet är ute? " Sug på den! Så sann! Nu är det fullt ös på alla fronter, jobb, skola, vänner, kalas och planering för F E S T på midsommar. =) Tjohoo, ;) Vi var på party på valborg, riktigt roligt och sen 30 års kalas. Nej, ut och sätta igång. Solen skiner, fåglarna kvittrar. Hundarna är glada o busiga. Ut o njut, hitta någonting som är bra istället för tvärtom! Må så gott!

RSS 2.0