Gott o blandat!

Fick en så fin ljuslykta av goa vänner <3 Passade jättebra hemma hos oss!
Härliga minnen från en alldeles perfekt dag!
En lycklig tjej som njöt på Ålandsbåten! <3
Ja, vad säger man mer än VACKRA unge! <3
Lycka är precis vad jag känner just nu!

Oooops....

Vilken dag =) Fick ett ryck och åkte till Arninge, var tvungen att shoppa lite. Skulle köpa färg eller lasyr till utemöblerna, skulle snyggas till lite. Så Johan och jag bestämde oss för svart lasyr. Så det blev det. Svarta utemöbler, vinrött parasoll, ljuslyktor att hänga upp i parasollet. Nytt skal till telefonen och nytt koppel till Junior. Det rosa är över och förbi nu. Han är ju faktiskt en tuff liten kille. Älskar att leka med alla men....man måste ju lära sig att man inte får det.Köpte dessutom en stor sandlåda till en liten Hugo som fyller 2 år på fredag! Sen blev det en sväng på h&m och en massa kläder till bara mig. Hihi....många från barnavdelningen blev det. =) Hittade skitsnygga kostymbyxor, vilket jag behöver då alla mina är för stora. Men minsta storleken på h&m funkar inte ens, ramlar av! Men så nöjd med det jag hittade. Hämtade lite tjejer på vägen hem =) Sen målade jag möblerna medans Johan var ute på en tur med moppen tillsammans med sin pappa =) Hämtade lite fler tjejer =) Sen tog vi en långpromenad senare på kvällen, 2 av tjejerna följde med. Så mysigt! Sov oerhört gott kan jag säga! Får se vad denna dag bjuder på, många viljor finns det här! =) Jag ska måla en vända till och skulle behöva åka iväg och leta skor, hittade inga igår. Sen är det inte lång tid kvar tills semester.... L Ä N G T A R! Och på onsdag kommer Pamela, då ska vi plocka blåbär och kantareller! Melissa plockade kantareller till oss igår. Ha en mysig dag!

Försmak...?

Sommarlov, tjejerna på vift, bara jag o Johan hemma. Haha...grannarna tycker att vi har det så mysigt. Går på promenader, sitter ute och äter, åker iväg. Ja, visst är det! Och med tanke på hur stora våra tjejer är, så ser väl verkligheten ut så här fortare än man tror. Jätteroligt att dom har så mycket kompisar och kan vara borta utan knussel. Så antingen har vi 17 ungar här eller inga =) Igår sa Johan att han inte visste vilket som var bäst! =) Saknar dom lite! Men dom har så mycket planerat och det känns jättebra med tanke på att vi inte har några riktiga semesterplaner i år eftersom att vi åker till Teneriffa 2 veckor sen. Dit längtar jag grymt mycket. Har aldrig haft en hel sån fantastiskt bra vecka nånsin tror jag! Det var semester på allvar :) Här är det byggplanering för fullt! Tror att jag kanske ska ta och åka och titta på lite mer blommor och buskar med mamma idag. Ha en härlig dag! Johanna: Nån har "lånat" våran bänk, typ jämt! Favoritplatsen!

Haha.... Sötaste Pam!

Fick ett samtal igår och ler fortfarande...... ;) Min finaste Pamela hade Jennyabstinens, så gulligt! Bara inse att nu måste vi göra nåt åt det! Ses nästa vecka <3 Fullt ös denna helgen också och nästa med för den delen ;) Kalas, vänner och middagar planerade....tjihoo! Älskar när det är så här! Pysslar och kikar efter dom bästa presenterna till våra gudbarn också, hade visst lovat Hugo en sandlåda. Hittat en fin rackare =) Sen ska jag kika på en spännade present till Lili och hoppas att den är så bra som jag tror <3 Ja, det är mycket nu och minnet är inte riktigt i fas så påminn mig om jag glömmer något....=) Ha en härlig dag och må gott!
Härliga balkonglådor, växer och ger en massa glädje!

Så många frågor.....

Inga svar............ När kommer jag att få dom? Tiden går...fort! Nån gång måste jag väl iaf få svaren på mina frågor? Det sägs ju att det som går runt kommer runt så..... Jag bara hoppas och tror att jag en vacker dag kommer att få sanningen och inte bara massa rykten. Har hört dom i många år nu men är less. Vill höra allt från dig! Men vad kan jag göra mer än vänta....ingenting! Trist och frusterande!!!! Men så länge får jag väl fortsätta ha tålamod och att må så gott!

Vi har så härliga vänner runt oss! <3

Tack alla som var här på midsommarfesten! En helt fantastiskt lyckad dag och kväll!
Början på midsommar: Smörgåstårta på Björkvallen med Johanna, David och alla barn!
Sen blev det fest med massa härliga vänner, grillning, 5-kamp =) En ljuvlig dag, man inser snabbt hur lyxigt liv vi har. Ses i helgen igen! Sjukt stolt över min duktiga lillebror! <3

RSS 2.0